Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Selamlar. Yeni alan arkadaşlara sorum olacak Batarya ne kadar gidiyor
Bende alalı bir hafta oldu. Şuan sadece bataryasından şikayetim var. Siz de durumlar nasıl yazar mısınız
Global sürüm 10.4.2 yüklü

murat1301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Arkadaşlar merhaba sorunları okuyunca bir şeyler yazmak gereğini hissettim.Arkadaşımla beraber aldık bizde de aynı sorunlar vardı.Birde üstüne root attık magisk yükledikten sonra telefon redmi logosunda kaldı.Fast boot moduna da giremedik .Servise gönderdik yanlış yazılımdan dolayı emmc entegresi gitmiş dediler ve 600 er tl verdik.Hiçbir telefonda root sorunu yaşamadık.Nedenini araştırdığımızda sorunun mediatek işlemcinin firma tarafından destek verilmediğinden kaynaklanıyormuş.Tabiki telefonları hemen sattık ve kurtulduk.Size tavsiyemiz uyduruk mediatek işlemcili redmi note 8 pro dan ve bu işlemcinin olduğu telefondan uzak durun.(snapdragon*****)

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
Batarya konusunda ben oldukça memnunum. 18 kasım sabah saat 07:00 de pil yüzdesi 100 iken aldım ve şu an 19 Kasım 10:45 pil yüzdesi 48 olarak gözüküyor. Sizinle sürümümüz aynı.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar merhaba sorunları okuyunca bir şeyler yazmak gereğini hissettim.Arkadaşımla beraber aldık bizde de aynı sorunlar vardı.Birde üstüne root attık magisk yükledikten sonra telefon redmi logosunda kaldı.Fast boot moduna da giremedik .Servise gönderdik yanlış yazılımdan dolayı emmc entegresi gitmiş dediler ve 600 er tl verdik.Hiçbir telefonda root sorunu yaşamadık.Nedenini araştırdığımızda sorunun mediatek işlemcinin firma tarafından destek verilmediğinden kaynaklanıyormuş.Tabiki telefonları hemen sattık ve kurtulduk.Size tavsiyemiz uyduruk mediatek işlemcili redmi note 8 pro dan ve bu işlemcinin olduğu telefondan uzak durun.(snapdragon*****)
Ben twrp yüklerken aynı sorunla karşılaştım. Fakat gidip 600 lira değilde forumdaki zenex ile iletişime geçip elindeki yetkili mi hesabi ile tekrar kurulum yaptı sağolsun. 150 TL ye telefon tekrar canlandı. Evet snapdragon larin çözümleri daha kolay daha basit. Ancak işlemcinin hatta telefonun çok yeni olduğunu bile bile root atmak vs bu tarz sorunlari göze alıyorum demek bir yerde. Şahsen ben bilerek göze aldım. Bugün yeni çıkan snapdragonlu bir cihazın root işlemlerini yapmak için bile belli bir süre beklemek gerekiyor. İlerleyen zamanlarda bu tür çözümler elbet de yayılacaktır. Mediatekin kötü bir geçmişi var ama bence bu kötü gecmisi bu yeni nesil islemcileriyle aşacak gibi gözüküyor. Belki de yaniliyorumdur. Zaman gösterecek. Dediğim gibi daha çok yeni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar. Yeni alan arkadaşlara sorum olacak Batarya ne kadar gidiyor
Bende alalı bir hafta oldu. Şuan sadece bataryasından şikayetim var. Siz de durumlar nasıl yazar mısınız
Global sürüm 10.4.2 yüklü
Ben oldukça memnunum. Telefonu ne zaman şarja taktigimi unutuyorum desem yeridir.:D Sizin yazılımla alakalı olabilir diye düşünüyorum

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
tfnylmz90 usta sizin telefondaki rom hangisi ben dün akşam Mi 11 e güncelledim. Yatarken telefonu uçak moduna ve pil tasarrufu açık bıraktım. Sabah baktım ki %78 den %48 e düşmüş.
Yorumlarınızı bekliyorum

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
tfnylmz90 usta sizin telefondaki rom hangisi ben dün akşam Mi 11 e güncelledim. Yatarken telefonu uçak moduna ve pil tasarrufu açık bıraktım. Sabah baktım ki %78 den %48 e düşmüş.
Yorumlarınızı bekliyorum
Hocam imkansız. Öyle bir dünya yok. Ben şuan MIUI 10 hindistan romunu kullanıyorum. Buna gecmemdeki sebep şu meshir çevirici mesajlar dialer uygulamalarının xiaomi'nin kendi uygulaması olması. Ama bundan önceki global sürümde de böyle bir sorunum yoktu.(Avrupa global sürümü yüklüydü ilk aldığımda)

Görüntü paylaşıyorum. Telefonu kaç saattir şarja takmadigim anlaşılıyor.
Bı fabrika ayarlarına döndürmeyi falan denesen. Bir de öyle dene 19 saattir şarja takmıyorum cihazı ben.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Usta şarjda %92 de çıkardım

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Usta şarjda %92 de çıkardım
Hocam anlamadım ama benimki ile kaesilastirdigimda senin hücre bekleme muazzam güç tüketiyor.

MIUI 11 kaynaklı galiba. Çok da emin değilim. Ama pil performansından muazzam memnunum ben.

murat1301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Yorumlarınızı bekliyorum
Sat ve kurtul en iyi çözüm snapdragon dan şaşma.

Üst Alt