Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

hburak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Aslan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar 2 hafta öncesinde telefonu aldım. Açtığım zaman güncelleme vardı zaten güncelledim sürümü şuan 10.4.2 Fakat ufak ama sinir bozucu bazı hataları keşfettim sürümden dolayı mı telefondan dolayı mı bilmiyorum. Örneğin arkadaşımın arabasında aux a bağlı iken sürekli kendiliğinden müzik duruyor. Ve ben Spotify çok aktif kullanan biriyim Spotify da 3 noktaya bastığımızda uygulama durduruldu hatası veriyor. Sizce sürümden mi telefondan mı bu cihaza sahip olan diğer arkadaşlar Spotify kendilerinde deneyip cevaplarsa sevinirim.

nrcnnylmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurcan
Cihazım
Xiaomi mi 6x
Konular
4
Biz de yeni note 8 pro aldık hiç bir sorun yaşamadık. Bence bluetooth bağlantısından kaynaklı bir sorun olmuştur.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba arkadaşlar 2 hafta öncesinde telefonu aldım. Açtığım zaman güncelleme vardı zaten güncelledim sürümü şuan 10.4.2 Fakat ufak ama sinir bozucu bazı hataları keşfettim sürümden dolayı mı telefondan dolayı mı bilmiyorum. Örneğin arkadaşımın arabasında aux a bağlı iken sürekli kendiliğinden müzik duruyor. Ve ben Spotify çok aktif kullanan biriyim Spotify da 3 noktaya bastığımızda uygulama durduruldu hatası veriyor. Sizce sürümden mi telefondan mı bu cihaza sahip olan diğer arkadaşlar Spotify kendilerinde deneyip cevaplarsa sevinirim.
Merhaba bu tarz sorunların çözümü için ilk yapılması gereken aynı sürümde bu hataları alan var mı diye kontrol etmek , eğer aynı hataları alan yoksa fabrika ayarlarına dönmek gerekiyor.

AbdullahBey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. telefonumu yeni aldım trendyoldan. telefonum çağrı alıyor yanlız kim aradığı ekrana gelmiyor. yani anlıcanız telefonumu açamıyorum. ama telefon çalıyor. Ben arayabiliyorum orada sorun yok. Beni arayabiliyolar orada da sıkıntı yok lakin ama kimin aradıgı gözükmüyor. telefon açma meşgule atmak kısmı gelmiyor. Yazılımsal bir sorun oldugu belli. Lütfen yardımcı olun geri iade etmekte istemiyorum ama galiba edicem gibi

hburak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Aslan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz de yeni note 8 pro aldık hiç bir sorun yaşamadık. Bence bluetooth bağlantısından kaynaklı bir sorun olmuştur.
Bluetooth da sorun yok aux problemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bu tarz sorunların çözümü için ilk yapılması gereken aynı sürümde bu hataları alan var mı diye kontrol etmek , eğer aynı hataları alan yoksa fabrika ayarlarına dönmek gerekiyor.

O yüzden konu açtım. Google Play'de Spotify yorumlarına baktığımda ise aynı sorunu alan çoğu Note 8 Pro kullanıcısının olduğunu gördüm. Fabrika ayarlarına dönsem 10.4.2 mi olur önceki sürüm mü

AbdullahBey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1

O yüzden konu açtım. Google Play'de Spotify yorumlarına baktığımda ise aynı sorunu alan çoğu Note 8 Pro kullanıcısının olduğunu gördüm. Fabrika ayarlarına dönsem 10.4.2 mi olur önceki sürüm mü
fabrika ayarlarına dönünce eski yazılıma dönmezsiniz. 11 le devam edersiniz. çünkü yazılım. he rom atarsanız başka ama rom garantiyi iptal eder.

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5

Dostum merhaba,
Aynı sürüm aynı problem bende de var. Spotifya 2-3 gün önce bir güncelleme geldi güncelledim sorun devam ediyor bilgin olsun.

fabrika ayarlarına döndüğünde 10.4.2 sürümündn devam edeceksin. Eski sürümü düşmüyor.

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Benimde ufak bir sorunum var. Arama geldikten sonra durum çubuğunu açtığımda telefon yatay ekranda kalıyor cevirdigimde duzelmiyor ekranı kapatıp açınca duzeliyor

mcemrek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Spotify için ayarlar uygulamar dan uygulamaları yönet diyin. Spotify ı bulun ve izinleri açın.

(Otomatik başlatma , arka planda kısıtlama yok vs)

Sorun kalmıyor. Bende de vardı bu şekilde çözdüm

hburak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Aslan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Spotify için ayarlar uygulamar dan uygulamaları yönet diyin. Spotify ı bulun ve izinleri açın.

(Otomatik başlatma , arka planda kısıtlama yok vs)

Sorun kalmıyor. Bende de vardı bu şekilde çözdüm
dediklerinizi yaptım 3 noktaya tıkladığımda halen donup kapanıyor

Üst Alt