Riske soktuğum falan yok.Magisk önerdiğimi gördünüz mü,güncellemeyin demişsiniz ben de genel olarak sıkıntısız çalıştığını ve A9,A10 da test edildiğini yazdım,başka bir şey görüyorsanız o sizin probleminiz.Yetkili hesap olmadan rom yükleme olduğunu ben de biliyorum,çıktığı gün görüp ertesi gün mantığını çözdüm oturup.Bu yöntemin cihazla alakalı olmadığını(daha doğrusu oradaki bir dosya ile alakalı olmadığını),bir payload yöntem içeren Python uygulaması sayesinde olduğunu yazdım.Yanlış bilgilerle doldurduğum falan yok,siz yanlış anlamakta ve anlamamakta ısrar ediyorsunuz o kadar.Yoksa ben gidip araştırdım,bilip bilmeden konuşmam.Kendimi kanıtlama gibi bir niyetim yok,olsaydı gider forumda olan tüm herkese bilgi vermeye çalışırdım.Yazılan mesajları görüp,doğrularını söyledim.Bu konu açıldığı zaman da sizin iyiliğinizi düşünerek ve "hocam" diyerekten bir kaç öneride bulunmuştum,sert çıkışmıştınız.Unutmadım.Belli ki bir gareziniz var.Forumda sizin konunuzda yardım isteyen biri sadece sizden yardım istemiş olmuyor,gören birinden yardım istemiş oluyor.Eğer ki olay böyle olsaydı,Muhammed ve Kerim hocamın benim konularıma yazdıklarına sert çıkışırdım emin olun.Ama ben böyle bir şey yapmadım,çünkü burası bir yardımlaşma platformu,yardım isteyen yazıyor,sorusu olan yazıyor,çözüm bilen yazıyor.Ve bunlara karşılık da birileri yazıyor.Yönetici olmanız demek,istediğinize dokundurup kendiniz dokunulmaz olduğunuz anlamına gelmiyor.Eğer ki bu sert çıkışlarınız bu nedenlerden biri yüzünden ise söyleyeyim dedim.Ve ben maalesef sizi yönetici olduğunuz için engelleyemiyorum,ama bu kadar sinir oluyorsanız beni engelleyebilirsiniz.