Yardım Redmi note 8 pro Cihazım açılmıyor

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
öncelikle hayırlı bayramlar
redmi note 8 pro cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu herhangi birisi müdehale etmemiş sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor cihazımın botloader kili açık ve imei kayıtlı tek üzüldüğüm şey bn uğraşmadan böyl birşey olması :)

not:cihazımda yüklü olan ve 2 aydan beri sırf netflix için yüklediğim note pro android 10 siteden indirip kurmuştum sorun yoktu belirtmek istedim

Ygtonur767

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur yiğit
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
bunu kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşimm olmadı sanırım uzaktan yöntem ile ytkili hesabı deniycem
tamam kardeşim bak ne oluyor bizide bilgilendir

Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
bunu kullan

tamam kardeşim bak ne oluyor bizide bilgilendir
telefonu tamirciye götürdüm mi yetkili hesap ile yazılım atılmıyordu eğer ister emmc takayım dedi tamir fiyatıda makul geldi telefon 1 haftadan beri kapalı

biraz canım sıkıldı emmc parçasını araştıdım küçük kare bi çip cihazın harddiskiymiş bildiğimiz işlemci gibi bacakları var acaba değişimden sonra telefona yazılım atılırmı donma takılma ısınma sorunu olurmu gül gibi telefonumun geldiği durum bu 3 ay kullandım bilgisi olan aydınlatabilirmi

Cihazım yapılırsa benim durumumda foumda olan kişilere dosya yardımı yapabilirmiyim herhangi bir zararı olurmu benim için

Oyla:

Ygtonur767

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur yiğit
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
telefonu tamirciye götürdüm mi yetkili hesap ile yazılım atılmıyordu eğer ister emmc takayım dedi tamir fiyatıda makul geldi telefon 1 haftadan beri kapalı

biraz canım sıkıldı emmc parçasını araştıdım küçük kare bi çip cihazın harddiskiymiş bildiğimiz işlemci gibi bacakları var acaba değişimden sonra telefona yazılım atılırmı donma takılma ısınma sorunu olurmu gül gibi telefonumun geldiği durum bu 3 ay kullandım bilgisi olan aydınlatabilirmi

Cihazım yapılırsa benim durumumda foumda olan kişilere dosya yardımı yapabilirmiyim herhangi bir zararı olurmu benim için
bende gönderdim cihazı şuan bekliyorum

Oyla:
Üst Alt