Yardım Redmi note 8 pro Cihazım açılmıyor

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
öncelikle hayırlı bayramlar
redmi note 8 pro cihazımın hiç bir sorun yokken gece uyurken birşey yoktu herhangi birisi müdehale etmemiş sabah uyandığımda telefonu elime aldım telefon kapanmış power tuşuna bastım açılmadı şarjda beklettim 1 saat ışık yanıyor ama telefon açılmıyor ekranda şarj doluyor ibaresi yok tuşa uzunca basınca ışık sönüyor bidaha yanıyor pc ye bağladım görüyor 5 saniy sonra bağlantı kopuyor cihazımın botloader kili açık ve imei kayıtlı tek üzüldüğüm şey bn uğraşmadan böyl birşey olması :)

not:cihazımda yüklü olan ve 2 aydan beri sırf netflix için yüklediğim note pro android 10 siteden indirip kurmuştum sorun yoktu belirtmek istedim

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Hocam bu konu hakkında pek fikir sahibi değilim yanlışım olabilir.

Ben brick önlemi kurmuştum o yüzden SP flash tool telefonu kabul etti. Brick olduğunda yetkili hesap istiyor SP flash tool. Yani telefonu brick edeyim bir deneyeyim yapamıyoruz. Hem yetkili hesabımız olacak hem de işlemci uygun olacak. Bu da riskli. kera706 hocam daha iyi bilir açıklar bize
4 5 uygulama yüklesim lakin çipin modelini öğrenemedim Zenex üstad biliyordur.

Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
vallah herşeyi yaptım banamısın demiyor bu edl modda kafam takılı kaldım söktüm arka kapağı cımbız ile denedim gin sonuç alamadım :)

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
vallah herşeyi yaptım banamısın demiyor bu edl modda kafam takılı kaldım söktüm arka kapağı cımbız ile denedim gin sonuç alamadım :)
Bataryanın soketini çıkarıp tekrar takın eğer söktüyseniz birde öyle açmayı deneyin cihazı

Oyla:

benvesen27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
XİAOMi
Konular
2
Bataryanın soketini çıkarıp tekrar takın eğer söktüyseniz birde öyle açmayı deneyin cihazı
denedim oda sonuç vermedi cihazın power tuşu kabloya bağlı değilken herhangi bi işlevi olmuyor dikkatimi çekti

Oyla:
Üst Alt