- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Dev e sordum sorun olmaz dedi ama brick olursa uğraşmak istemiyorum. Cihazin dosya sistemini ext4 e cevirdikten sonra performansı fazlasiyla yeterli geliyor zaten.Serkanz, Stock Preloader yüklediniz mi?
Hocam son sürümü ile CFW ile uğraşmaya gerek kalmıyor videoda anlatımı mevcut konuya ekleyin bence
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Tabii hocam siz nasıl uygun görürseniz ben yardımcı olması babında paylaştım. Umarım sorunsuz şekilde kurarsınız da geçmek isteyen hocalarımız için yararlı olur.Hocam, rom bu sabah eklendi. Fakat deneme şansım olmadı. Malumunuz cfw olmadan çıkan ilk rom. Bu haliyle eklersem ve cihaza bir sorun oluşursa üzülürüm. Romu indirdim kurar kurmaz ekleyeyim. Lakin anlatım videosu koymuşsunuz. Yine de bu şekilde konuya bu şekilde ekleyebilirim.
Tabii hocam siz nasıl uygun görürseniz ben yardımcı olması babında paylaştım. Umarım sorunsuz şekilde kurarsınız da geçmek isteyen hocalarımız için yararlı olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu kadar kısa bir anlatım ile rom değiştireceğimizi tahmin etmezdim
Brick korkusu kalmadığı için xioaminin sağladığı firmwareler üzerinden oluşturulmuş olmalı. Kuracak olanlar 12.0.6 romu hariç diger miui12 romlardan geçiş yapsınlar.Hocam kısa ama tuhaf.
Örneğin ben başka bir romdan gelemeyecek gibiyim. İlla global stok romdan geçmemiz gerekecek. Bir rom için wipe yaptığımızda üzerine bu romu yüklersek ne olacak. Brick riski devam mı edecek. Teorik olarak zaten pixel rom içerisinde vendor var, proloader var. Varsa Brick engelleyici kodları/dosyaları bunlara entegre etmiştirler. Öyleyse neden global wipe yapmadan üzerine kuruyoruz Sorular sorular