Rom Redmi Note 8 Pro - Cfw Android 11 PixelExperience | OFFICIAL - 23.12.2020 Closed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam data şifreleme sorunu var :(

Hocam sadece bu rom için PixelExperience Rom için Metadata TWRP kullanıyoruz. Diğer twrpler data şifreliyor. Yukarıda belirtmiştim.

Diğer yol; Orangefox veya diğer twrp kullanıyorsanız, önce cihaz açıkken şifreyi kaldırın, daha sonra aşağıda ek kısmında verdiğim uygulamayı recoveryden flashlıyoruz. Ardından format data yapıyoruz. Bu ek, şifrelemeyi yok sayıyor. Geliştirici de bunla uğraşmasınlar diye metadata twrp çıkarmış.

Ekli dosyalar

• Disable_ForceEncrypt_begonia.zip
    801 bayt · Görüntüleme: 4

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Hocam sadece bu rom için PixelExperience Rom için Metadata TWRP kullanıyoruz. Diğer twrpler data şifreliyor. Yukarıda belirtmiştim.

Diğer yol; Orangefox veya diğer twrp kullanıyorsanız, önce cihaz açıkken şifreyi kaldırın, daha sonra aşağıda ek kısmında verdiğim uygulamayı recoveryden flashlıyoruz. Ardından format data yapıyoruz. Bu ek, şifrelemeyi yok sayıyor. Geliştirici de bunla uğraşmasınlar diye metadata twrp çıkarmış.
metadata twrp yi şimdi kursam data format yspmak zorunda kalır mıyım hocam

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
metadata twrp yi şimdi kursam data format yspmak zorunda kalır mıyım hocam

Bir deneyin hocam, teoride bu sistem format data sonrası işe yarıyor. Ama geliştirici belki ona göre yapmıştır. Diğer romlara geçişti yine diğer twrplere geçmeyi unutmayın. Yine şifreleme sorunu çıkacaktır.

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Bir deneyin hocam, teoride bu sistem format data sonrası işe yarıyor. Ama geliştirici belki ona göre yapmıştır. Diğer romlara geçişti yine diğer twrplere geçmeyi unutmayın. Yine şifreleme sorunu çıkacaktır.
hocam son bir şey sorayım çok uğraştınız benimle hakkınızı helal edin :D şu durumu değiştirir mi disable forceencrypt zipi flashlandıktan sonra ona göre format data yapıcam ve bu 10uncu olacak artık çünkü en basitinden pubg için gfx bile kullanamıyorum android data gibi sistem dosyalarına erişme iznini otomatik reddettiği için asıl önemli olan o yani
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Ne kadar CFW rom varsa hepsini kurdum hepsinde belli bir süre sonra arama yapilmiyor gelen arama ise iptal ediliyor. Şebeke full ama ara diyince aramiyor

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Ne kadar CFW rom varsa hepsini kurdum hepsinde belli bir süre sonra arama yapilmiyor gelen arama ise iptal ediliyor. Şebeke full ama ara diyince aramiyor
Ben söylediğiniz sorunu hiç yaşamadım aylarca kullanmama rağmen. Kullandiklarim pixel experience ve cesium v3 Android 11.

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Ben söylediğiniz sorunu hiç yaşamadım aylarca kullanmama rağmen. Kullandiklarim pixel experience ve cesium v3 Android 11.
Aynen bende bunlari kullandim ama hepsinde bu sorun olustu.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam son bir şey sorayım çok uğraştınız benimle hakkınızı helal edin :D şu durumu değiştirir mi disable forceencrypt zipi flashlandıktan sonra ona göre format data yapıcam ve bu 10uncu olacak artık çünkü en basitinden pubg için gfx bile kullanamıyorum android data gibi sistem dosyalarına erişme iznini otomatik reddettiği için asıl önemli olan o yani
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Güzel soru hocam. Bu kısımı hiç denemedim. Ben hep twrp kısmına odaklandım. Ama denemek lazım. Şimdi olur derim, olmaz, sizi yordugumla kalırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt