Kardesim sorun şu call recorder programını indirip kurdum fakat arayanların ve benim ses kaydını tutmuyor program.Ne gibi sorun hocam?
Artık bu gibi programlar bazı güvenlik nedenleri ve alınan karar gereği (Google Arama ve Mesaj Uygulaması üzerinden) sağlıklı çalışmıyor hocam. Kesin çözüm için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.Kardesim sorun şu call recorder programını indirip kurdum fakat arayanların ve benim ses kaydını tutmuyor program.
Programın ayarlarıda yapıldı.
Problem ne olabilir acaba?
Artık bu gibi programlar bazı güvenlik nedenleri ve alınan karar gereği (Google Arama ve Mesaj Uygulaması üzerinden) sağlıklı çalışmıyor hocam. Kesin çözüm için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.
Rehber - Google Arama Uygulamalarını MIUI Uygulamalarına Çevirme Modu
Bl kilidinin açık ve TWRP olması gerekiyor. Kurduktan sonra geri dönmek isteyen şimdiden twrp üzerinden "SYSTEM" Backup etsinler. Endonezya romu kurmadan MİUİ çağrı ve SMS . TWRP üzerinden kuruluyor. 1. Twrp-ya gidiyoruz 2. System Mount ediliyor 3. İnstal basarak kuruluyor 4. Ardından dalvik/art...forum.miuiturkiye.net
Hocam Root ve TWRP ayrı şeyler, TWRP yüklemeniz yeterli olacaktır Root'a gerek yok. Tabi bunun için BL kilidinizi açmanız gerekir.Anladim kardesim TWRP derken rootmu yapacagiz peki telefona TWRP den bahsetmissin buda demek oluyor ki root mu atacagiz cihaza ?
Hocam Root ve TWRP ayrı şeyler, TWRP yüklemeniz yeterli olacaktır Root'a gerek yok. Tabi bunun için BL kilidinizi açmanız gerekir.
Bu konuyu baz alabilirsiniz hocam, işlemler aynı size yardımcı olacaktır.Merhaba hocam BL kilidi nasil aciliyor Redmi Note 8 Pro da ve de TWRP yukleme nasıl yapiliyor bu konular hakkinda video varsa sitede ya da youtubede varsa link paylaşırmısın ?
Merhaba hocam BL kilidi nasil aciliyor Redmi Note 8 Pro da ve de TWRP yukleme nasıl yapiliyor bu konular hakkinda video varsa sitede ya da youtubede varsa link paylaşırmısın ?