Haber Redmi Note 8 Pro - Brick Sorunu Hakkında(Çözüm), Geliştirici ve Kullanıcı Atağı..

SANSLI38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
2
amma pert çıktı bu cihaz da :) ama bunun bedeli gelecek nesil redmi ve xiaomi almamak olarak geri dönecektir şahsen!
aynen hocam buların geri dönüşü olacak mutlaka.mi flastan rom atarken bianlık kablo temassızlıgı sonucu bu duruma geldim.bu kadar basit olmamalı

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Benim anlamadığım nokta, brick olma sebebinin, mtk işlemci telefona Sd işlemcili gibi muamele yapılması mı? wasntme~~
Mtk olması malesef. Mtk nın boot mekanizması qc ler gibi değil.

aynen hocam buların geri dönüşü olacak mutlaka.mi flastan rom atarken bianlık kablo temassızlıgı sonucu bu duruma geldim.bu kadar basit olmamalı
Bu kadar basit olması doğal değil mi? Mi flash rom atarken cihazın içindeki romu silip yenisini yazıyor.

enes73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENES
Cihazım
SAMSUNG A50
Konular
0
Mtk olması malesef. Mtk nın boot mekanizması qc ler gibi değil.

Bu kadar basit olması doğal değil mi? Mi flash rom atarken cihazın içindeki romu silip yenisini yazıyor.
hocam sizinle nasıl iritbata geçebilirz elimde 3 tane var çküş halde mediatek driver tek görüyor??

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
Tatilden döndüm arkadaşlar. Özel mesajlarınızı bekliyorum :)
zenex abi şuforumdaki tek tuş ile twrp konusu beni teli tuş etti sizin tabiriniz ile brick oldu benim özel mesaj gönderme şansım yok bana sen adres ve fiyat bilgisi yazarsan sevinirim forum da okudum çok temiz cihaz çizmeden eğmeden bükmeden hallediyormuşsun servis ile filan uğraşmakta istemiyorum senden tek isteğim şu cihaza endonezya romu kurman haber bekliyorum .( bu arada bu endonezya rom daha sonra bozulmaz değilmi güncelleme alıp sırf şu kişi menüsü ve sesli görüşme kaydı için oldu bu iş)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
zenex abi şuforumdaki tek tuş ile twrp konusu beni teli tuş etti sizin tabiriniz ile brick oldu benim özel mesaj gönderme şansım yok bana sen adres ve fiyat bilgisi yazarsan sevinirim forum da okudum çok temiz cihaz çizmeden eğmeden bükmeden hallediyormuşsun servis ile filan uğraşmakta istemiyorum senden tek isteğim şu cihaza endonezya romu kurman haber bekliyorum .( bu arada bu endonezya rom daha sonra bozulmaz değilmi güncelleme alıp sırf şu kişi menüsü ve sesli görüşme kaydı için oldu bu iş)
Özelden yazıyorum.

XFair66

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Zenex hocam ben de telefon numarası doğrulaması alamadım, bana özelden ulaşmanız mümkün mü?

Ugurimo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ugur
Cihazım
Red mi note 7
Konular
9
Bir şey sormak istiyorum yurtdışı note 8 pro alacam kayıtlı custom rom vs yüklemesem brick olma durumu vs olur mu twrp den dolayı

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Bir şey sormak istiyorum yurtdışı note 8 pro alacam kayıtlı custom rom vs yüklemesem brick olma durumu vs olur mu twrp den dolayı
Arkadaş millet kurtulmaya uğraşıyor haberin olsun. Ben alalı 2 ay olmadı bezdirdi kendinden. Dokunmatik sorunları şarj....

Üst Alt