Yardım Redmi Note 8 Pro Bootloader Kiliti

berkay1990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
redmi 8 pro
Konular
2
bootloader kilidini açmaya çalışıyorum söyle hata alıyorum please add your account in miui settings developer options mi unlock status yardımcı olabilirmisiniz

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Linkteki adımları uygulayın....

Oyla:

berkay1990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
redmi 8 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunların hepsini denedim gerekli programlarıda yükledim niye böyle bir sorun oldu çözemiyorum

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
bootloader kilidini açmaya çalışıyorum söyle hata alıyorum please add your account in miui settings developer options mi unlock status yardımcı olabilirmisiniz
Əssalamu əleykum. İlk əvvəl mi akkaunta bağlı olmağınız şərtdir. Gərək nömrəniz və cihazınız mi akkaunta bağlı olsun. Bağlantıta problem varsa mi akkauntdan çıkınız, müvəqqəti olaraq telefon ayarlarından telefon dilini və bölgəni İngiltərə olaraq çeçin. Telefonu restart edin. Tekrar mi akkaunta bağlanın və telimata əsasən bootloaderi açmağa gedin. Mi akkaunt bilgilerini yaddan çıkartmayın. Bu işlem de bir variantdır. Uğurlar

Oyla:

berkay1990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
redmi 8 pro
Konular
2
yaptım sağol kendi başıma burada ilgilenen yok başından savma bir link gönderiyorlar buradan yapın diye biz buraya yardımcı olacaklar bilmediğimiz konularda öğretecek diye üye olmuştum her neyse sağolsun başka siteden yardımcı oldular

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
yaptım sağol kendi başıma burada ilgilenen yok başından savma bir link gönderiyorlar buradan yapın diye biz buraya yardımcı olacaklar bilmediğimiz konularda öğretecek diye üye olmuştum her neyse sağolsun başka siteden yardımcı oldular
Rica ederiz hocam . Baştan savma dediğiniz linkte her şey yazıyor. Siz okumadan işlem yapmaya kalkarsanız böyle olacağı aşikar. Siz daha konuyu okumadan link atan arkadasa nasıl böyle ithamda bulunabilirsiniz.? Baştan geliştirici seçeneğini açmamışsiniz link atana kızıyorsunuz. Okuyun okuyun okuyun. Ya da başka siteden yardım aldıysanız o siteden devam edip buraya bu mesajı bile yazmayabilirsiniz.

Oyla:

berkay1990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
redmi 8 pro
Konular
2
geliştirici seceneği açıktı usb bağlantısı açıktı gerekli programları yükledim o dediğiniz linki videosunu youtubedan izlediğimde yapmıştım yapamayınca nasıl yapılır diye sordum link gönderdi bende yapamayınca sorunum çözülmedi diye yazdım dönüş olmadı

Oyla:
Üst Alt