preloader sorunu hocam illa miui 11 kullanmak istiyorsan yine 11.0.2 sürümünün a10 olanını kurabilirsiniz sorun a9 daArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Çin versiyon Note 8 pro kullanmaktayım. Cihazın kilidi açık. Daha önce miui 11.0.2 Endonezya rom kullanmaktaydım. Sonra fastboot rom ile 12.5.6 Endonezya rom kurdum ve kullandım. Ancak çok hoşuma gitmedi. Tekrar fastboot ile 11.0.2 yüklüyorum ama cihazı bul ve depolama alanı hasarlı uyarısı alıyorum. Tekrar 12.5.6 yükleyince bu uyarı çıkmıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı ? Şimdiden teşekkürler.
sorunu tespit ettim hocam. bi arkadaşımız paylaşmış çözümünü onu yaptım oldu. eng rom atıp persist atıyoruz. sonra istediğimiz sürümü kuruyoruz sorun çıkmıyor.preloader sorunu hocam illa miui 11 kullanmak istiyorsan yine 11.0.2 sürümünün a10 olanını kurabilirsiniz sorun a9 da
Güle Güle Kullan Tam İstediğin GibiCihazıma sorunsuz kurdum aşırı derece de akıcı geldi bana en ufak bir sorun yaşamadım. En sevdiğim yönü ise google'nın Arama, Rehber, Mesajlar gibi uygulamalarının olmaması. Xioaminin kendi uygulamaları var ben beğendim. Güncelleme olayına gelirsek şuan güncelleme denetlediğim zaman bu sürümün zaten son sürüm olduğunu söylüyor soracak arkadaşlar olacaktır illa ki. excalabur teşekkürler hocam yardımların için![]()
Güle Güle Kullan Tam İstediğin Gibi
kurabilirsiniz hocam bende de aynı cihaz var kurdum test ediyorum.Merhaba bende çin sürümü rn8p var
Model sonu E ile bitiyor
12.5.8 global sürüm yüklü bl açık
Mi flash ile bu romu kurabilirmiyim