Çözüldü Redmi note 8 Pro - Arama kaydı

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Hocam çözebildiniz mi tema meselesini
Hayır hocam senden cevap bekliyordum. Dediğin işlemleri telefonun kendintwrp ekranından mi yapacağız. Yoksa twrp kurup ordan mi yapacağız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çözebildiniz mi tema meselesini
Üstadım şimdi kendi twrpsi üzerinden wipe data al yaptım kurulurken de bölgeyi Türkiye Şili turkce olarak seçtim. Fakat ayarlara baktığımda bölge yine çin olarak kalıyor. Değişmiyor. Doğal olarak tema bölümü de çince. Yani çözülmedi

Son düzenleme:

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Hayır hocam senden cevap bekliyordum. Dediğin işlemleri telefonun kendintwrp ekranından mi yapacağız. Yoksa twrp kurup ordan mi yapacağız.

Üstadım şimdi kendi twrpsi üzerinden wipe data al yaptım kurulurken de bölgeyi Türkiye Şili turkce olarak seçtim. Fakat ayarlara baktığımda bölge yine çin olarak kalıyor. Değişmiyor. Doğal olarak tema bölümü de çince. Yani çözülmedi
Üstad adb üzerinden stok temayı uygulamasını silebilir misin? Daha sonra global tema uygulaması yüklerin. Sistem uygulamalarını silme konusu forumda mevcut. Global tema son sürüm ise " " adresinden indirip kurarsan olur inşallah.

Üstad adb üzerinden stok temayı uygulamasını silebilir misin? Daha sonra global tema uygulaması yüklerin. Sistem uygulamalarını silme konusu forumda mevcut. Global tema son sürüm ise " " adresinden indirip kurarsan olur inşallah.
Yada önce apk'yı mevcut uygulama üzerine güncelleme olarak bir dene olmazsa diğer işlemi denersin.

Yada önce apk'yı mevcut uygulama üzerine güncelleme olarak bir dene olmazsa diğer işlemi denersin.
Temiz kurulum yaparken bölge seçimi ekranı gelmedi sanırım. Acaba wipe al data öncesi tel. Kapatmadan mi hesabınızdan çıktınız mı? Bu önemli bir ayrıntı çünkü

Son düzenleme:

serdar5353

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note5
Konular
1
ben kayıt işlemin (redmi 8) hindistan room yükleyerek çözdüm. programsız kendi kayıp yapıyor.

XiaoMiTool V2 ile kilidi kırmadan oluyor.

kurulumda bölgeyi hindistan olarak gösterdim ben. yoksa hinsdistan room çıkmıyor.

dil turkçe var...

yalnız 'kişiler' google değil.
Ustam bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusun .geri dönüşü varmı .bişey olurmu

enderinal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ender İnal
Cihazım
xiaomi redmi 8
Konular
0
Ustam bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusun .geri dönüşü varmı .bişey olurmu
fazla vaktim yok. tüm mesajlarımı okursanız... nasıl yaptığımı anlattım. uzman değilim. deneyerek yaptım ve oldu.

CoolRomeo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
görüşme kaydedici için telefonunuza rom yüklemenize gerek yok bu videoyu izleyerek çok rahat bir şekilde sorununuzu çözebilirsiniz video şahsıma aittir bizzat kendim çektim

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
görüşme kaydedici için telefonunuza rom yüklemenize gerek yok bu videoyu izleyerek çok rahat bir şekilde sorununuzu çözebilirsiniz video şahsıma aittir bizzat kendim çektim

Hocam bu şekil olmuyordu sanki denediniz mi?
Hem sizin cihaz Endonezya rom gibi gözüküyor Google arama olmaması gerekiyor sonradan mı yüklediniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Çalışmıyor arama yapmıyor kişilerin detaylarına bile girmiyor.

serdar5353

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Note5
Konular
1

Bunu bilmeyen yoktur da. Arama Kaydı için en iyi endonezya room'a geçmek

Tonyukuk29

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0

çalışmıyor siz nasıl çalıştırdınız anlamadım. apkmirrordan bütün versiyonları denedim hepsi hata veriyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
çalışmıyor siz nasıl çalıştırdınız anlamadım. apkmirrordan bütün versiyonları denedim hepsi hata veriyor
Çalışmaz zaten . Arkadaşın telefonu Endonezya olduğu için çalıştı. Eğer global rom'a yükler iseniz birini aradığınızda yine Google aramalar üzerinden arayacak

Üst Alt