Çözüldü Redmi note 8 Pro - Arama kaydı

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
haydaaaa bide çince mi cıkıyor bu romun bazı kısımları ?? hint romunda varmı böyle bir sorun ? birde avrupa romdan bahsediyorlar
Hocam sorun bölgeyi değiştiremememden kaynaklı bölgeyi değiştirebilsem çince olna temalar kısmı düzelecek. Ama değişöiyor maalesef. Diğer kısımlarda sorun yok.

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Hocam kurdum endonezya romu. Dediğin gibi türkçe dil mevcutmuş teşekkürler. Fakat ek ayarlara giridğimde bölgeyi değiştiremiyorum. tıkladığımda geri atıyor.Sende de böyle mi? bu sebepten dolayı temalar kısmı çince telefonda.
Hayırlı olsun Üstad, ben bölgeyi istediğim gibi değişebiliyorum. Türkiye veya Endonezya yapıyorum. Malum duvar kağıdı döngüsü bizde yok, Endonezya yapınca kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü kullanıyorum. Siz isterseniz temiz bir kurulum yapın. Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıp sistem recovery açılış moduna gelip vipe all data ile temizleyip yeniden başlatın. Bu arada yükleme yeniden yapılırken dili Türkçe ve bölgeyi Türkiye olarak seçin. Hem temiz bir format olur hem de Endonezya rom sıfır kurulmuş olur. Bu arada bu işlemden önce mi hesabınızda ve diğer mail hesaplarınızda oturumu kapatıp ondan sonra bu dediğim reset işlemini başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haydaaaa bide çince mi cıkıyor bu romun bazı kısımları ?? hint romunda varmı böyle bir sorun ? birde avrupa romdan bahsediyorlar
Avrupa rom mi çağrı ve mi mesaj kullanmıyor. Hint rom ise nfc kullanılmıyor ve çok stabil gelmedi bana. Endonezya temiz kurulum yapıp kurulum esnasında bölge seçimi düzgün olursa sorun olmaz sanırım. Ben hiç problem yaşamadım.

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Hayırlı olsun Üstad, ben bölgeyi istediğim gibi değişebiliyorum. Türkiye veya Endonezya yapıyorum. Malum duvar kağıdı döngüsü bizde yok, Endonezya yapınca kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü kullanıyorum. Siz isterseniz temiz bir kurulum yapın. Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıp sistem recovery açılış moduna gelip vipe all data ile temizleyip yeniden başlatın. Bu arada yükleme yeniden yapılırken dili Türkçe ve bölgeyi Türkiye olarak seçin. Hem temiz bir format olur hem de Endonezya rom sıfır kurulmuş olur. Bu arada bu işlemden önce mi hesabınızda ve diğer mail hesaplarınızda oturumu kapatıp ondan sonra bu dediğim reset işlemini başlatın.
endonezya romunda nfc çalışıyor mu hocam bir de bootloader açmak zorunda mıyız

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
endonezya romunda nfc çalışıyor mu hocam bir de bootloader açmak zorunda mıyız
Endonezya romda her şey çalışıyor. Twrp ile zip yükleme için bootloader kilit açmak gerekiyor.

Hocam kurdum endonezya romu. Dediğin gibi türkçe dil mevcutmuş teşekkürler. Fakat ek ayarlara giridğimde bölgeyi değiştiremiyorum. tıkladığımda geri atıyor.Sende de böyle mi? bu sebepten dolayı temalar kısmı çince telefonda.
Üstad tekrar söyleyeyim mi hesabınızdan çıkış yapmadan yeniden bir rom yüklemeyin veya format atmayın. Kurulum esnasında bölge seçme seçeneği karşınıza çıksın.

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Endonezya romda her şey çalışıyor. Twrp ile zip yükleme için bootloader kilit açmak gerekiyor.
hımm o zaman kurmayım ben twrp işi sakat brick oluyor cihaz hiç onunla uğraşamam

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Bu arada şunu belirteyim bazı arkadaşlar aşağıda verdiğim adreste bl kilidi açmadan yükleme yapıldığını anlatmışlar ama ben denemedim. Ayrıca ben sadece stabil ve resmi rom kurdum. Ayrıca sadece twrp recovery yaptım root işlemi yapmadım. "Soru - Redmi Note 8 Pro Bootloader Açmadan Hindistan Romu Kurma"
Yüklenebilse de bazı konularda zorlama yapıldıkça sorun çıkar.
Sorun çıkma ihtimali olan şeyleri ise denemekte ısrardan kaçınmalısınız.

Bunun dışında yeni şeyler denemek isterseniz mutlaka forum yöneticilerinin olumlu görüşlerine dikkat etmelisiniz.

Son Söz: Taşlı yolda yürüyenin ayağına taş batar.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14

Dediğin işlmeleri yaparken TWRP'den bahsetmiyorsun değil mi? Telefonun kendi recovery menüsünden bahsediyorsun orjinal olan. Oradan mı gerçekleştirelim işlemleri.

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular