IMEI numaralarını silen kişi de benim bu arada

.Twrp yedekleri vardı sadece buna rağmen kurtardık.Sadece niye böyle olduğunu söyleyeyim,ben bu preloader ı falan başka neler olur diye test ediyordum.Miflash ın chip bölümünde yerleşmiş bir bölüm vardı MTK diye.Oradan deneyince hata aldım ve cihaz brick oldu,halbuki sadece preloader flashlanacaktı.Sonra kurtarayım dedim,cihazda preloader görünüyor fakat ki flashlama aşamasında önce usb port a geçiyor.Onu aştım fakat ki DA larda 6785 ile başlayanda kırmızı çubukta kalıyordu,6765 ile başlayanda da pmt changed hatası veriyordu.Telaş yaptım,preloader i değiştirdim fabrika romuna ait olanı yaptım fakat ki download only yerine firmware upgrade seçtim.Sonra başlangıçta format yazısı çıktı,acayip korktum.Cihaz açıldığında hem imeiler gitmişti,hemde bl kilidi kapanmıştı.İmg olarak yedek almıştım fakat çok yer tutuyor diye daha geçen gün silmiştim,sadece twrp yedeklerim vardı.Ama onu da aşmayı başardık.Eğer isteyen olursa anlatabilirim

.Ama mesela bu durumda diyelim global romda önlem alınmamışken bu oldu diyelim,usb porttan da eng rom geçilip yapılabilir sanırım.