Soru Redmi note 8 pro Android 11 alacak mı?

ereeennn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
11
Arkadaşlar bazı haber siteleri alacak diyor, bazı haber siteleri almayacak diyor. Bu konu hakkında Xiaomi tarafından resmi bir açıklama yapıldı mı? Android 11 alması gereken bir telefon olduğunu düşünüyorum. Güncel bir telefon olsun diye aldım bu telefonu. Umarım Xiaomi beni mahcup etmez. Samsung'a tercih ettiğim için mutlu olurum inşallah.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Başta almayacak yönünde tespitler vardı ancak daha sonra vermeye karar verdiler sanırım. Satış rakamları gereği bu şarttı zaten.
Hayır Satış rakamları değil
Politika değişikliği diyelim rakip modeller 2 android güncellemesi verdiği için böyle bir karar alınmış muhtemelen

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bir samsung vakası olmazsa iyi o zaman S6 da testlere başlanıp ya bu cihaza bu sürüm olmaz denmesi gibi :D
Testler başladı hocam bunun garantisini veriyorum
Ama ne zaman gelir ne olur ne biter bununla ilgili bir şey bilemiyoruz

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bir başka konuda yine bunun konusu geçmişti. Bazı arkadaşlar asla ama asla almaz diyordu, bende demiştim ki; bu cihaz serisi çok sattı. Eğer güncelleme verilmezse büyük kayıp olur ve ben umutluyum demiştim.

Buna ek olarak ben şuna inanıyorum, Note 8 pro miui güncellemesi ( Miui 12-13 vb ) bakımından note 8 e göre bir adet fazla güncelleme alacak. Güçlü bir mtk işlemcili cihaz yapıyorsunuz, ama desteği kısır, bu mtk işlemcili cihaz satışlarını düşürür. ( Sadece şahsi fikrim )

Oyla:

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Android 11 güncellemesi çin kapalı beta olarak yayınlandı aynı zamanda miui 12.5 güncellemesini içeriyor yakın zamanda global sürümlerede güncelleme ulaşır

Oyla:
Üst Alt