Rehber Redmi note 8 pro Android 10 Nvram Warning: Err 0x10 Fix

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
ENG Rom linki atabilir misin? Şu anda global onunla olmaz mı softbrick olur diye korkuyorum
Eng Rom linki İDM ile indirin daha hızlı iner hocam

Diagnomed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
8
böyle kullanmanız daha mantıklı eger orijinal dostaları yoksa mac filtreleme olan yerlerde firewallarda belki sıkntı yaşarsınız göze batması dısında eksisi olmaz
Android 10 ile birlikte rastgele mac adresi seçme seçeneği geldi, bunu tıklayıp bağlı olduğumuz wifi ağı için ıp adresini statik yaparsak eğer mac adresi o ağda hep sabit kalıyor, mac filtreleme olan yerlerde kullanırken dediğim adımlar yapılıp yeni sabit mac adresine sahip olunur, ama sadece o ağ için, diğer ağlarda mac yine değişir

zetec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
melih
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
Eng Romu kurun
dili türkçe yapın
sonra arama ekranında *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csd information bolumunde wifi information
kisminda wifi mac adres update bölümü var oraya orijinal mac adresi neyse imei atılmadan önceki yazacaksiniz
Tebrikler valla hocam halletmişsiniz
Ama benim nvram yedeklerim yok başka mac yazıncada halloluyor mu acaba

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Tebrikler valla hocam halletmişsiniz
Ama benim nvram yedeklerim yok başka mac yazıncada halloluyor mu acaba
Denemekvlazım elinizde başka mac adresi varsa yada random olan bir maci kendi maci gibi kaydedeceksiniz

berkalidogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Doğan Be
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Yeni güncelleme ile çözerler dedim. Lakin hala aynı android 9 dan android 10 a geçince redmi note 8 pro nun wfisinde böyle br ağ adı çıkıyor zararı olmayabilir ama orda gözükmesi beni rahatsız ediyor. Çözümü nedir bunun. Android 9 da böyle bir şey çıkmıyor. Cihazda imei repair var.

1-ENG romu kurun.
2- Dili türkçe yapın
3-
sonra arama ekranında *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csd information bolumunde wifi information
kisminda wifi mac adres update bölümü var oraya orijinal mac adresi neyse yazıp update e basın
4 telefonu yeniden baslatın
5 global romu tekrar kurun

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Edit: Arkadaşlar sorunu çözdüm orijinal İMEİ dosyasındaki mac adreslerini alıp sisteme yazınca rootsuz şekilde sorun çözüldü mac adresi de sabitlendi dileyen olursa bir rehber oluşturabilirim
Nasıl alacağız hocam

Sahinkulahcioglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Denemekvlazım elinizde başka mac adresi varsa yada random olan bir maci kendi maci gibi kaydedeceksiniz
Elinize sağlık.
Ben farklı mac adresi girdim sıkıntı çıkmadı. Şuan için hata yok
Hocam benimde telefoncu başka bir note8 pronun mac adresini yazdı ve halloldu . Ancak merak ettiğim şey şu ki ilerleyen her güncellemede yine mac mı atacağız. Ayrica sizden ricam telefon hakkinda>çekirdek sürüme üst üste bastıktan sonra donanım test açılacak . Oradan wifi address kismina bakar misiniz benim orada mac adresim 02.00.00... diye gidiyor ve kırmızı bir şekilde cıkıyor ayrica bir wifi agina baglandigimda o wifinin mac adresini de yine kırmızı olarak gösteriyor . Sizde de öyle mi

kuzgunn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Hocam benimde telefoncu başka bir note8 pronun mac adresini yazdı ve halloldu . Ancak merak ettiğim şey şu ki ilerleyen her güncellemede yine mac mı atacağız. Ayrica sizden ricam telefon hakkinda>çekirdek sürüme üst üste bastıktan sonra donanım test açılacak . Oradan wifi address kismina bakar misiniz benim orada mac adresim 02.00.00... diye gidiyor ve kırmızı bir şekilde cıkıyor ayrica bir wifi agina baglandigimda o wifinin mac adresini de yine kırmızı olarak gösteriyor . Sizde de öyle mi
Evet hocam bende de aynı durum var. Çözüm bulabildin mi?

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
bende dediiğiniz şekilde gözükmüyor eğer doğru yere baktıysam

Üst Alt