Hocam wifi mac adresini yazma seklini anlatsan yeterli emg mod da nereye yazdinBu gun biraz yogunum aksama musait olursam cekmeye calisayim video lakin imei islemleri icerdigi icin forumda aorun cikabilir
Eng romu kurmadan stock romdayken mac edresi yazmaya izin vermiyor. Eng eomu kurduktan sonra *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csi information bolumunde wifi information kisminda yazacaksinizHocam wifi mac adresini yazma seklini anlatsan yeterli emg mod da nereye yazdin
Hocam yazdığın sekilde çözüldü cok tesekkur ederim. Birkaç sey de ben eklemek istiyorum musadenle. İmei repair yapman gerekmiyor tekrardan sadece eng rom yukleyip dedigin islemleri yapinca oluyor fakat soyle bir durum var eng rom cince ve kodu çalıştırmıyor eng rom dilini turkce yapinca kod çalışıyor. Oda eng romda ayarlar ikonuna basinca en alt menuye giriyorsun daha sonra en ustten dili seciyorsun ve oluyor.Eng romu kurmadan stock romdayken mac edresi yazmaya izin vermiyor. Eng eomu kurduktan sonra *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csi information bolumunde wifi information kisminda yazacaksiniz
Ne demek sinirimi bozuyor orda error gorunmesi o yuzden ugrastim tekrar imei atmamin sebebi cihazin orijinal imeisindeki mac adresini ogrenmek istememdiHocam yazdığın sekilde çözüldü cok tesekkur ederim. Birkaç sey de ben eklemek istiyorum musadenle. İmei repair yapman gerekmiyor tekrardan sadece eng rom yukleyip dedigin islemleri yapinca oluyor fakat soyle bir durum var eng rom cince ve kodu çalıştırmıyor eng rom dilini turkce yapinca kod çalışıyor. Oda eng romda ayarlar ikonuna basinca en alt menuye giriyorsun daha sonra en ustten dili seciyorsun ve oluyor.
anladım hocam ben imei atmadan önce mac adreslerini orjinal imei yi falan not etmiştim gerekli olur diye şans bendeki demekki olsun yinede oldu ya çok şükür.Sadece gözükse gene iyi sürekli mac adresi değişiyor cihazın ve firewall falan varsa çalıştığın yerde mac filtrelemeye takılıyorsun uyuz ediyor insanı odaNe demek sinirimi bozuyor orda error gorunmesi o yuzden ugrastim tekrar imei atmamin sebebi cihazin orijinal imeisindeki mac adresini ogrenmek istememdi
kime sorsak önemli değil vs dedi de bu filtreleme olayını kimse düşünmüyor haklısınız kolay gelsinanladım hocam ben imei atmadan önce mac adreslerini orjinal imei yi falan not etmiştim gerekli olur diye şans bendeki demekki olsun yinede oldu ya çok şükür.Sadece gözükse gene iyi sürekli mac adresi değişiyor cihazın ve firewall falan varsa çalıştığın yerde mac filtrelemeye takılıyorsun uyuz ediyor insanı oda
ENG Rom linki atabilir misin? Şu anda global onunla olmaz mı softbrick olur diye korkuyorumEng Romu kurun
dili türkçe yapın
sonra arama ekranında *#*#3646633#*#* yapip connectivity de csd information bolumunde wifi information
kisminda wifi mac adres update bölümü var oraya orijinal mac adresi neyse imei atılmadan önceki yazacaksiniz