- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Xiaomi note 8 p
- Konular
- 0
Bugün cihazıma güncelleme geldi ve sorun çözüldü miui güncellemesi ile netflixte test sayfasında full hd görüntü oldu...
Dediğini yapın hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Fikri olan?
Dediğini yapın hocam
Hocam öyle insanlar ile karşılaşıyoruz ki önümdeki seçeneğe basayım mı diye konu açıyor. O yüzden en alt seçenekten başlıyoruz önerilere çoğu zaman. Güncellemeyi yapmamanız iyi olmuş. Bazı kişiler sorun yaşamışlarYapıp sonuç alsam zaten yazmam ki?Telefonu 2 kere yazılım üstünden 1 kerede wipe data ile kurtarma menüsünden formatladım kurmadı, Allah'ın sevdiği kuluymuşum rom sorunlu 2 kere gitti geldi update üzerinde...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Fikri olan?
Hocam o sorunu bende yaşıyordum 2 ay o şekilde kullandım ve cihazım bir gece kendiliğinden kapandı forundan arkadaşlar yardımcı oldu her yöntemi denedik tamirciye verdim buna yazılım atılmıyor dedi sonra telefonun içinde bir çip varmış hard mmc mi ne dedi tam hatırlamıyorum puan tamirde bekliyorum pazartesi dediHocam android 10a yükselttikten sonra ilk başta benim kide bu sorunu yaşadı. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi.
Benim şuan netfilixe girince telefonun kapanması sorunum var
Hocan güncellemeden sonra benim cihazım kapandı hard brick oldu ve puan tamirde yazılımda atılmıyor adam anakart tamiri dedi xiaomiden note 8 pro sayesinde soğudum gibiHocam öyle insanlar ile karşılaşıyoruz ki önümdeki seçeneğe basayım mı diye konu açıyor. O yüzden en alt seçenekten başlıyoruz önerilere çoğu zaman. Güncellemeyi yapmamanız iyi olmuş. Bazı kişiler sorun yaşamışlar