Yardım Redmi note 8 pixel experience

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Anladım hocam çok teşekkür ederim ben bu romu kurdum mesela sonra telefonu sattığım zaman eski haline çevirebilirim değil mi miflash ile
Evet. Mi Flash ile fastboot rom kurarsanız stok yazılıma dönersiniz. :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam size ulaşabileceğim instagramyada wp varmı
Neden ulaşmak istiyorsunuz hocam? Bu işlemi yapmak için diyorsanız Forum'da bulabilirsiniz konuyu. Konuya göre yaparsanız sorun çıkmaz. Çıkarsa da sorunu çözmede yine konudan yardımcı oluruz.

Haskan6565

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmem
Cihazım
Note 8
Konular
9
Neden ulaşmak istiyorsunuz hocam? Bu işlemi yapmak için diyorsanız Forum'da bulabilirsiniz konuyu. Konuya göre yaparsanız sorun çıkmaz. Çıkarsa da sorunu çözmede yine konudan yardımcı oluruz.
Hocam twrp yüklicemde telefona android sürümüyle falan alakası yok değil mi twrp nin

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam twrp yüklicemde telefona android sürümüyle falan alakası yok değil mi twrp nin
Eski sürüm TWRP kullanırsanız, yeni sürüm romlarla uyumsuzluj yapacaktır. Tek tuş TWRP 3.4'ü kurup ardından OrangeFox Recovery kurmanızı tavsiye ederim (TWRP üstünden kuruluyor). En stabil olanı OrangeFox.

Haskan6565

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmem
Cihazım
Note 8
Konular
9
Eski sürüm TWRP kullanırsanız, yeni sürüm romlarla uyumsuzluj yapacaktır. Tek tuş TWRP 3.4'ü kurup ardından OrangeFox Recovery kurmanızı tavsiye ederim (TWRP üstünden kuruluyor). En stabil olanı OrangeFox.
Tamamdır hocam teşekkürler birde magisk hangi sürümü yükliyeyim pixel android 11 yüklicem magiskin sitesinden son sürümümü indireyim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Eyw hocam çok teşekkkürler çok soru sordum biliyorum ama wipe yaparken bazıları vendoruda siliyor bende mi silicem
Normalde 4 wipe öneriyoruz: Cache + Dalvik + System + Vendor. Sonrasında romu kurduktan sonra Format Data yapmayı da tavsiye ediyoruz.

Ancak ben full wipe yapıyorum: Cache + Dalvik + System + Data + Vendor + Internal Storage. Sonrasında yine rom kurduktan sonra Format Data yapıyorum. Romu ve lazım olan tüm dosyaları hafıza kartına atıyorum. Böylece sorun yaşamıyorum verilerin silinmesi ile ilgili.

Bu arada AOSP rom olduğu için firmware kurmayı da unutmayın. Romun sayfasında önerilen fw yazar. Genellikle Çin fw'si önerilir. Romu kurduktan hemen sonra kurmanız gerekmekte. Bu dosya yani:

Üst Alt