- Adım
- Bilmem
- Cihazım
- Note 8
- Konular
- 9
Evet. Mi Flash ile fastboot rom kurarsanız stok yazılıma dönersiniz.Anladım hocam çok teşekkür ederim ben bu romu kurdum mesela sonra telefonu sattığım zaman eski haline çevirebilirim değil mi miflash ile
Hocam size ulaşabileceğim instagramyada wp varmıEvet. Mi Flash ile fastboot rom kurarsanız stok yazılıma dönersiniz.
Neden ulaşmak istiyorsunuz hocam? Bu işlemi yapmak için diyorsanız Forum'da bulabilirsiniz konuyu. Konuya göre yaparsanız sorun çıkmaz. Çıkarsa da sorunu çözmede yine konudan yardımcı oluruz.Hocam size ulaşabileceğim instagramyada wp varmı
Hocam twrp yüklicemde telefona android sürümüyle falan alakası yok değil mi twrp ninNeden ulaşmak istiyorsunuz hocam? Bu işlemi yapmak için diyorsanız Forum'da bulabilirsiniz konuyu. Konuya göre yaparsanız sorun çıkmaz. Çıkarsa da sorunu çözmede yine konudan yardımcı oluruz.
Eski sürüm TWRP kullanırsanız, yeni sürüm romlarla uyumsuzluj yapacaktır. Tek tuş TWRP 3.4'ü kurup ardından OrangeFox Recovery kurmanızı tavsiye ederim (TWRP üstünden kuruluyor). En stabil olanı OrangeFox.Hocam twrp yüklicemde telefona android sürümüyle falan alakası yok değil mi twrp nin
Tamamdır hocam teşekkürler birde magisk hangi sürümü yükliyeyim pixel android 11 yüklicem magiskin sitesinden son sürümümü indireyimEski sürüm TWRP kullanırsanız, yeni sürüm romlarla uyumsuzluj yapacaktır. Tek tuş TWRP 3.4'ü kurup ardından OrangeFox Recovery kurmanızı tavsiye ederim (TWRP üstünden kuruluyor). En stabil olanı OrangeFox.
23.0 son sürüm. Bu sürümü kurun.Tamamdır hocam teşekkürler birde magisk hangi sürümü yükliyeyim pixel android 11 yüklicem magiskin sitesinden son sürümümü indireyim
Eyw hocam çok teşekkkürler çok soru sordum biliyorum ama wipe yaparken bazıları vendoruda siliyor bende mi silicem23.0 son sürüm. Bu sürümü kurun.
Normalde 4 wipe öneriyoruz: Cache + Dalvik + System + Vendor. Sonrasında romu kurduktan sonra Format Data yapmayı da tavsiye ediyoruz.Eyw hocam çok teşekkkürler çok soru sordum biliyorum ama wipe yaparken bazıları vendoruda siliyor bende mi silicem