- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Renkler boğuk gibi duruyor
Renk için ayarlara girin ekran ayarlarinda olması lazımRenkler boğuk gibi duruyor
Ekran ayarlarından düzeltebilirsiniz3 seferdir yüklüyorum arayüz beyazımsı
Konu güncellenmiştirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
OnePlus7T Cihazında Port edilmiş
OxygenOS(Android 10)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Changelog:
• Updated Rich Mod to 12.2
• Added McLaren Theme
• Vendor Updated- Yüz Tanıma Kilidi
- Medya bluetooth
- Bildirim ışığı1.Cihazı Recovery Moda Alın
2.Wipe girerek System,Vendor,Dalvik,Önbellek ve İnternal Storage silin.(Romu Sdcarda attığınızdan emin olun yoksa Romda silinir)
3.İnstall Bölümüne girerek OxygenOS zipini seçerek flaşlayın.
4.Wipe bölümüne tekrar girerek Format data yapın.(Dahili Hafızanız silinecektir.)
5.Sistemi yeniden başlatın.
6.Keyfini ÇıkartınRom:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız konuda belirtin yardımcı olurum.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
kullanıyor musunuz hocam şuan ne durumdaKonu güncellenmiştir.OxygenOS Rice Mod GinkGo 2.2 En son sürümüne güncellenmiştir. Bluetooth Çalışıyor.
İndiriyorum şimdi hocam birazdan kullanmaya başlicamkullanıyor musunuz hocam şuan ne durumda
Romu kullaniyorum hocam gerçekten stabil olmuş Bluetooth fixlenmiş çentik düzeltilmiş mobil veriyi açmak için cihaz kurulumunu tamamlayın Animasyonlar hiç kasmıyor rom kullanıma hazır hocamkullanıyor musunuz hocam şuan ne durumda
Deseniza satın almadan Oneplus sahibi oldukRomu kullaniyorum hocam gerçekten stabil olmuş Bluetooth fixlenmiş çentik düzeltilmiş mobil veriyi açmak için cihaz kurulumunu tamamlayın Animasyonlar hiç kasmıyor rom kullanıma hazır hocam
Aynen öyle hocamDeseniza satın almadan Oneplus sahibi olduk
HD1905 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi