- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9 Lite / Mi5s
- Konular
- 31
Khasimoff1, evet stabil 1,2 tane daha günc.alır
Kurmayın çok kötü şuan china beta çok daha iyiYeni sürümü deneyen oldu mu ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bootlopp sorunları için gerekli. Bootloopu aşmak için iki yol var . biri format datali kurulum forumdaki arkadaşlar tarafından sürekli önerilen bu yöntem . ikincisi disable dm verity dosyasını romdan sonra flashlamak . benim önerdiğim bu . zamanı bol olan her rom kurulumunda format data yapabilir ama zamanı kısıtlı olan için bu bir eziyetDisable Dm Verity flashlıyoruz ve yeniden başlatıyoruz.
Bu işlem Root için mi gerekli yeni kurulum için mi?
Teşekkür ederim aydınlattığınız için.Bootlopp sorunları için gerekli. Bootloopu aşmak için iki yol var . biri format datali kurulum forumdaki arkadaşlar tarafından sürekli önerilen bu yöntem . ikincisi disable dm verity dosyasını romdan sonra flashlamak . benim önerdiğim bu . zamanı bol olan her rom kurulumunda format data yapabilir ama zamanı kısıtlı olan için bu bir eziyet
Konu hakkında bilgisi olan hocalarımın yorumlarını bekliyorumHocam bende revos 20.9.22 sürümü yüklü, oneos kısmından güncelleme paketi seç diyerek bunu kurabilir miyim?
Twrp ekranından dalvik cache temizleyip güncelleme dosyasını flashlayabilirsiniz. Aynı romun güncellemesi için geçerli bu. Farklı bir romdan geçeceksiniz format data yapmadan yükleyemezsiniz.Konu hakkında bilgisi olan hocalarımın yorumlarını bekliyorum