Yardım Redmi note 8 One ui GSİ Rom

• Konbuyu başlatan Silinen üye 207625
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 37
  • Görüntüleme 7K
S

Silinen üye 207625

Guest
Redmi note 8 one ui ROM nasıl yüklenir yardım istiyorum teşekkürler

S

Silinen üye 207625

Guest
Bootlader kilidi açık mı hocam? TWRP de lazım. Çok fark yok normal Custom ROM kurmaktan.
Bootloader Kilidi Açık ve Twrp de yüklü lineage OS 17.1 yazılım Yüklü Ama Samsung Experience Arayüzünü Beğendim İçin Kurmaya Çalıştım Ama Başarılı Olamadım

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Hocam Hellas TWRP veya Orange Fox sün sürümü yükleyin. Ayrıca ne sorunu ile karşılaşıyorsunuz onu iletirseniz yardımcı olabiliriz.

S

Silinen üye 207625

Guest
Bootloader açmanız gerekli hocam açık değilse, BOOTLOADER AÇMA REHBERİ bu konudan yardım alın.
Açıksa veyahut Açtıysanız CUSTOM RECOVERY REHBERİ konusundan Custom Recovery yükleyin.
Benim tavsiyem Hellas TWRP veya Orange Fox son sürümü çünkü şifrelemeyi çözüyorlar.
Sonra Custom Recovery üzerinden flashlarsınız.
Kilit Açık Ve twrp Yüklü Ama GSİ ROM Yükleyemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Hellas TWRP veya Orange Fox sün sürümü yükleyin. Ayrıca ne sorunu ile karşılaşıyorsunuz onu iletirseniz yardımcı olabiliriz.
IMG Olarak Twrp den kurdum Sonra Vendor Ve sonra Permissiver_V5 Ama Brick Oldu one ui ROM Gsi kurulumunda

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
H
Kilit Açık Ve twrp Yüklü Ama GSİ ROM Yükleyemedim

IMG Olarak Twrp den kurdum Sonra Vendor Ve sonra Permissiver_V5 Ama Brick Oldu one ui ROM Gsi kurulumunda
Hocam MiTool ile önce fastboot üzerinden stock rom atın sonra Hellas TWRP veyahut Orange Fox son sürüm kurun. Full Wipe + ROM + GAPPS + MAGISK yükleyin. Bootloop olursa permissiver ve dm_verity&ForceEncyrpt yükleyin. RN8 A/B ARM64 GSI destekliyor bir problem olmaz yani.

Yok ben en baştan kurmak ile uğraşamam derseniz, önce full wipe yapıp komple temizleyin. Ardından GSI romu yükleyin, gapps falan magisk kuracaksanız onları kurun. Recovery'den ADB Sideload açıp persist yükleyin.

S

Silinen üye 207625

Guest
H

Hocam MiTool ile önce fastboot üzerinden stock rom atın sonra Hellas TWRP veyahut Orange Fox son sürüm kurun. Full Wipe + ROM + GAPPS + MAGISK yükleyin. Bootloop olursa permissiver ve dm_verity&ForceEncyrpt yükleyin. RN8 A/B ARM64 GSI destekliyor bir problem olmaz yani
Cevap için Teşekkür ederim Sizce Twrp mi orange fox mu orange foxu xiaomi tool v2 den recovery flaşlanirmı gapps şart mı

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Cevap için Teşekkür ederim Sizce Twrp mi orange fox mu orange foxu xiaomi tool v2 den recovery flaşlanirmı gapps şart mı
Ben Hellas kullanıyorum ve memnunum. Flaşlanır hocam fakat en güzeli ADB ile yapmak bu işi. GAPPS size bağlı ister Gapps build bir rom yükleyin ya da NikGapps gibi yerlerden indirip kendiniz üstüne kurun.

Kod:
Yok ben en baştan kurmak ile uğraşamam derseniz, önce full wipe yapıp komple temizleyin. Ardından GSI romu yükleyin, gapps falan magisk kuracaksanız onları kurun. Recovery'den ADB Sideload açıp persist yükleyin.
MiTool ile stock rom kurarsanız tekrar bootloader kilitlemeyin.

S

Silinen üye 207625

Guest
Ben Hellas kullanıyorum ve memnunum. Flaşlanır hocam fakat en güzeli ADB ile yapmak bu işi.

Kod:
[/QUOTE]
Evet haklısınız  Peki bu  Gsi ROM harici Samsung un Experince arayüzünü yükleme imkanim var mi ?

Peki bu Samsung experience arayüzünü kullanma imkanim var mı root ile

Üst Alt