Yardım Redmi note 8 One ui GSİ Rom

• Konbuyu başlatan Silinen üye 207625
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 37
  • Görüntüleme 5K

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bunu indirdim experince arayüzünü yaptım ama sadece menü değişti geri kalan kısmı için linkler bozuk olduğu için tema linkini indiremedim ama size gerçekten teşekkür ederim uzun zamandır aradığım bir konuydu gsi romuda bu yüzden arıyorum
Hocam uygulama sembolleri için MIUI için Theme uygulamasında var Samsung iconları ama AOSP için magisk dosyası bulamadım maalesef.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
E

Evet MIUI theme yüklenmiş olsa baya iyi olacaktı
Play Store'dan bakabilirsiniz hocam One UI İcon pack diye, uygulama veri kullanımını da engellerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.

S

Silinen üye 207625

Guest
E

Evet MIUI theme yüklenmiş olsa baya iyi olacaktı
Ama aosp ile MIUI 12 yi kıyaslandığımda bir launcher için hızdan vazgeçmek hata olur miui 11 ve MIUI 12 nedense çok hatalı aosp daha iyi gapps olmayan lineageos ve evolution x iyi tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Play Store'dan bakabilirsiniz hocam One UI İcon pack diye, uygulama veri kullanımını da engellerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Aosp de kendi launcherinde icon değiştirici var ama Samsung experince kullandığım zaman o ayarlama kısmı gidiyor

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ama aosp ile MIUI 12 yi kıyaslandığımda bir launcher için hızdan vazgeçmek hata olur miui 11 ve MIUI 12 nedense çok hatalı aosp daha iyi gapps olmayan lineageos ve evolution x iyi tavsiye ederim

Aosp de kendi launcherinde icon değiştirici var ama Samsung experince kullandığım zaman o ayarlama kısmı gidiyor
Ben vazgeçerdim hocam :)

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Sen MIUI arayüzünü seviyorsun ?
Hocam One UI launcher cidden çok akıcı, MIUI kasmalarını hissettirmiyordu bana, Theme uygulamasından One UI ikonları da indirince çok tatlı oluyordu..

S

Silinen üye 207625

Guest
Hocam One UI launcher cidden çok akıcı, MIUI kasmalarını hissettirmiyordu bana, Theme uygulamasından One UI ikonları da indirince çok tatlı oluyordu..
Evet one ui tatlı ama MIUI da bir çok gereksiz uygulama var eu da yüklemiş olsan aosp kadar hızlı değil one ui launcher icon değişimini desteklemiyor aosp de MIUI theme yi desteklemiyor en iyisi öne ui gsi bence

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Evet one ui tatlı ama MIUI da bir çok gereksiz uygulama var eu da yüklemiş olsan aosp kadar hızlı değil one ui launcher icon değişimini desteklemiyor aosp de MIUI theme yi desteklemiyor en iyisi öne ui gsi bence
Kişisel görüşler görecelidir tabi ki hocam, herkesin cihazıyla ROM niteliği farklı oluyor.

S

Silinen üye 207625

Guest
Hocam One UI launcher cidden çok akıcı, MIUI kasmalarını hissettirmiyordu bana, Theme uygulamasından One UI ikonları da indirince çok tatlı oluyordu

Kişisel görüşler görecelidir tabi ki hocam, herkesin cihazıyla ROM niteliği farklı oluyor.
Evet haklısın her yazılım aynı performansı vermiyor cihazlara göre değişiyor

Üst Alt