- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- redmi note 8
- Meslek
- 657
- Konular
- 3
MiuiPro yüklemeye çalışıyorum. TWRP sürümü 3.3.1.10 güncel ama "error 7" hatası alıyorum. Sebebi ne ola ki ?
Pitch black kullanMiuiPro yüklemeye çalışıyorum. TWRP sürümü 3.3.1.10 güncel ama "error 7" hatası alıyorum. Sebebi ne ola ki ?
Miroom da iyidir hocam stabil olanı da daha çok özelleştirme mevcut revos zaten eu dan baz alıyor pek fark yok arasındaSorunsuz rom isteyenler Eu stable yüklesin. Şu an en sorusunuz rom budur. Klasör animasyonu kasmıyor. Son iki uygulama arası geçiş animasyonu kasıyor. Zaten tüm romlarda kasıyor son iki uygulama arası geçiş animasyonu.
Pitch black kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miroom da iyidir hocam stabil olanı da daha çok özelleştirme mevcut revos zaten eu dan baz alıyor pek fark yok arasında![]()
hepside ayni hocam eu dan aliniyor ama eu daki hatalari duzeltiyor miroom ama revos hic denemedim insallah bir gun denerimRevOs E.U dan alıyor da Mi-Room nerden alıyor merak ettim ?
hepside ayni hocam eu dan aliniyor ama eu daki hatalari duzeltiyor miroom ama revos hic denemedim insallah bir gun denerim
cok dogru hocam herkese gore degisir rom isiBiliyorum hocam ama Mi-Room'u güzelleyeceğim diye bir hal oldu
Bütün custom romlar E.U'dan alıyor romları ve üzerine ekleme/çıkarma yaparak sunuyorlar...
Her zaman kendi konularımda ki rom kurulumlarına da yazıyorum ;
Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." diye..
Pitch black kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam aynı işi görüyor ama o daha kapsamlı onu yükle ve miuipro dene kesinlikleOrange Fox denemiştim onda da olmadı. Bende EU stabil yükledim. Bir müddet kalcam bunda. Ama miuipro'yu da merak ettim
Pitch black farklı mı ki? Orange fox ile twrp aynı gibi sadece arayüz değişiyor gibi.
Miroomda bana göre çok sorun var. (Benim cihaz için)Miroomda iyidir hocam stabil olanı da daha çok özelleştirme mevcut revos zaten eu dan baz alıyor pek fark yok arasında![]()