Rom Redmi Note 8 Miui Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Merhaba Note 8 kullanıcıları malum beta ertelendi ben de rom arayışına girdim ve Rusların yaptıgı miui pro romu denedim rom güzel miroomdan geçtik çok fazla özelleştirme mevcut hata göremedim bence sizde deneyin derim linki aşağıya bırakıyorum, telegram da miu ya da xiaomis diye gruplar da da linkleri bulabilirsiniz format data ardından 4 wipe ile geçiniz diğer modeller için de linkler mevcut, bilmeyenler için rom yasal değil ama hatasız güncellemeleri gruptan takip ediniediniz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba Note 8 kullanıcıları malum beta ertelendi ben de rom arayışına girdim ve Rusların yaptıgı miui pro romu denedim rom güzel miroomdan geçtik çok fazla özelleştirme mevcut hata göremedim bence sizde deneyin derim linki aşağıya bırakıyorum, telegram da da xiadiye gruplar da da linkleri bulabilirsiniz format data ardından 4 wipe ile geçiniz diğer modeller için de linkler mevcut, bilmeyenler için rom yasal değil ama hatasız güncellemeleri gruptan takip ediniediniz :)

Forum Kurallarımız Gereği
3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt