O kadar bu muhterem değilmişDün oldu hocam
Valla ben hali hazırda kullanıyorum hocam.. Ancak aklımı kurcalayan miui 12.5 Enhanced çin stabil romu.. Kullanan arkadaşlar çok iyi geri dönüşler yapıyor.. Çok akıcı, şaşırtıcı derecede iyi, hatta çoğu aosp romdan daha iyi gibi.. Bu dönüşler üstüne kurmamak için direniyorumO kadar bu muhterem değilmiş
Şaka bir yana canım Romu bırakmak zorunda kaldık...
AOSP'dan daha iyi bir MIUI dünya üzerinde mevcutsa bu zevki ben de tatmak isterim hocamValla ben hali hazırda kullanıyorum hocam.. Ancak aklımı kurcalayan miui 12.5 Enhanced çin stabil romu.. Kullanan arkadaşlar çok iyi geri dönüşler yapıyor.. Çok akıcı, şaşırtıcı derecede iyi, hatta çoğu aosp romdan daha iyi gibi.. Bu dönüşler üstüne kurmamak için direniyorum
Yaa bu dönüşü yapan arkadaş eu 12.5 Android 11 kullanıp, Çin stabili kurduysa diye düşünüyorum, bu ihtimal çıkmıyor aklımdan.. Yoksa direk kuracağımAOSP'dan daha iyi bir MIUI dünya üzerinde mevcutsa bu zevki ben de tatmak isterim hocam
Hocam Google olsa Çin sürümüne geçmeden durmazdım.Yaa bu dönüşü yapan arkadaş eu 12.5 Android 11 kullanıp, Çin stabili kurduysa diye düşünüyorum, bu ihtimal çıkmıyor aklımdan.. Yoksa direk kuracağım
Google yükleniyor hocam o konuda sorun yok.. Daha önce pek çok kez kurmuştum.Hocam Google olsa Çin sürümüne geçmeden durmazdım.
Ben yine de Global sürümü bekleyeceğim yaGoogle yükleniyor hocam o konuda sorun yok.. Daha önce pek çok kez kurmuştum.