Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
MoonBase mi? Geçmiş olsun hocam. Nefret ettim MoonBase'ten ben. 2 defa şifreleme yaptı benim cihazda. Tam bir sorun makinesi (ya da yazılımı mı demeliyim). :D

A11 için Arrow'un kendi kernelinden iyisi yok hocam (QuickSilver). :D
Hayda :D

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
AOSP romlarda MIUI uygulamalarını hiç görmedim hocam, zaten olayı da AOSP uygulamaları olması. :D

Arrow stabilizasyonunu bozmaz hocam. QS kernel çok iyi bir kerneldir ve Arrow da son derece kararlı bir romdur.

A11 sürümünü kullanıyorum şu an. Bundan önce de 2 hafta A10 sürümünü kullandım, zerre memnuniyetsizlik yașatmadı. :) A11 versiyonu da pil hariç daha da iyi. :)
Qs dediginiz stokmu yoksa quick silver kernelmi hocam?

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocalarım AAC kodeği destekleyen aosp rom bilen var mı mümkünse Arrow os olmasın

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam peki Miui Pro mu, Xioami.Eu mu yoksa Razer Ed mi?
EU dışında diğerlerini kullanmadım. :D

Miui Pro'yu düşündüm ama özelleştirme fazla olacak diye para vermeyi içim almadı. Ben sadelikten yanayım. Razer var olan romun modlanmıș hâli olduğu için hiç güven vermiyor.

Zaten Miui ile aram yok hocam. Şimdi Arrow A11'in keyfini cihazın sürüyorum pili kötü de olsa. :D

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
EU dışında diğerlerini kullanmadım. :D

Miui Pro'yu düşündüm ama özelleştirme fazla olacak diye para vermeyi içim almadı. Ben sadelikten yanayım. Razer var olan romun modlanmıș hâli olduğu için hiç güven vermiyor.

Zaten Miui ile aram yok hocam. Şimdi Arrow A11'in keyfini cihazın sürüyorum pili kötü de olsa. :D
Hocam ben sizin bu arrow la olan muhabbetlerinizi okudukça heves doluyorum. Miroomdayim cok kipirdamak istemiyorum sebebi arrowu inceledim biraz sade geldi ama miroom la aralarinda batarya performansi nasil onu arastiriyorum eger arrow daha iyise gececegim

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Hocam ben sizin bu arrow la olan muhabbetlerinizi okudukça heves doluyorum. Miroomdayim cok kipirdamak istemiyorum sebebi arrowu inceledim biraz sade geldi ama miroom la aralarinda batarya performansi nasil onu arastiriyorum eger arrow daha iyise gececegim
miroom 20.3.26 bataryası gerçekten çok iyi fakat bir süre sonra çok hantallaştı bende. Gerçi ryzen kernel yüklüydü fakat kamera'da sorun yaşıyordum.

Arrow A10'un batarya performansı da çok güzel fakat A11 romların hepsi rezalet.

Üst Alt