Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
I

Son düzenleme:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Arrowos 10 da google aramalar kisiler ve kamera var, miui nin uygulamalari yok degil mi?
Gececgim bu roma aklimda stabilizasyon sorusu var.. 1 2 aydan sonra herhangi problem olurmu acaba

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Arrowos 10 da google aramalar kisiler ve kamera var, miui nin uygulamalari yok degil mi?
Gececgim bu roma aklimda stabilizasyon sorusu var.. 1 2 aydan sonra herhangi problem olurmu acaba
AOSP romlarda MIUI uygulamalarını hiç görmedim hocam, zaten olayı da AOSP uygulamaları olması. :D

Arrow stabilizasyonunu bozmaz hocam. QS kernel çok iyi bir kerneldir ve Arrow da son derece kararlı bir romdur.

A11 sürümünü kullanıyorum şu an. Bundan önce de 2 hafta A10 sürümünü kullandım, zerre memnuniyetsizlik yașatmadı. :) A11 versiyonu da pil hariç daha da iyi. :)

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
AOSP romlarda MIUI uygulamalarını hiç görmedim hocam, zaten olayı da AOSP uygulamaları olması. :D

Arrow stabilizasyonunu bozmaz hocam. QS kernel çok iyi bir kerneldir ve Arrow da son derece kararlı bir romdur.

A11 sürümünü kullanıyorum şu an. Bundan önce de 2 hafta A10 sürümünü kullandım, zerre memnuniyetsizlik yașatmadı. :) A11 versiyonu da pil hariç daha da iyi. :)
Değerli hocalarım bu A10 A11 dediğiniz android 10 android 11 mi?

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Evet, kısaltma şeklinde kullanıyoruz. :) A10=Android 10, A11=Android 11
Hocam Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel'i kıyaslama yaparsanız sevinirim. Sizin deneyimleyip aktarmanız daha isabetli olacaktır bence. Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel arasında kaldım karar veremiyorum. İkiside çok stabil. :D

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel'i kıyaslama yaparsanız sevinirim. Sizin deneyimleyip aktarmanız daha isabetli olacaktır bence. Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel arasında kaldım karar veremiyorum. İkiside çok stabil. :D
Hocam PixelOS'u hiç kullanmadım, şu dönemde de başka roma geçemiyorum. Yapabildiğim Arrow'u güncelleyip durmak sadece. :D

Arrow'un daha sorunsuz olacağını düşünüyorum. Zira kamera bekleme sorununu ilk çözen Arrow'du, pili en iyi optimize eden de Arrow'du. Benden pek ekmek çıkmaz hocam. :D

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Arrow A11 ve Moonbase kerneli yükledim. Ryzen kernelden daha iyi demiştiniz. Bakalım böyle nasıl gidecek. :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Arrow A11 ve Moonbase kerneli yükledim. Ryzen kernelden daha iyi demiştiniz. Bakalım böyle nasıl gidecek. :D
MoonBase mi? Geçmiş olsun hocam. Nefret ettim MoonBase'ten ben. 2 defa şifreleme yaptı benim cihazda. Tam bir sorun makinesi (ya da yazılımı mı demeliyim). :D

A11 için Arrow'un kendi kernelinden iyisi yok hocam (QuickSilver). :D

Üst Alt