Razer OS linki atabilecek var mı?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AOSP romlarda MIUI uygulamalarını hiç görmedim hocam, zaten olayı da AOSP uygulamaları olması.Arrowos 10 da google aramalar kisiler ve kamera var, miui nin uygulamalari yok degil mi?
Gececgim bu roma aklimda stabilizasyon sorusu var.. 1 2 aydan sonra herhangi problem olurmu acaba
Değerli hocalarım bu A10 A11 dediğiniz android 10 android 11 mi?AOSP romlarda MIUI uygulamalarını hiç görmedim hocam, zaten olayı da AOSP uygulamaları olması.
Arrow stabilizasyonunu bozmaz hocam. QS kernel çok iyi bir kerneldir ve Arrow da son derece kararlı bir romdur.
A11 sürümünü kullanıyorum şu an. Bundan önce de 2 hafta A10 sürümünü kullandım, zerre memnuniyetsizlik yașatmadı. A11 versiyonu da pil hariç daha da iyi.
Evet, kısaltma şeklinde kullanıyoruz. A10=Android 10, A11=Android 11Değerli hocalarım bu A10 A11 dediğiniz android 10 android 11 mi?
Hocam Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel'i kıyaslama yaparsanız sevinirim. Sizin deneyimleyip aktarmanız daha isabetli olacaktır bence. Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel arasında kaldım karar veremiyorum. İkiside çok stabil.Evet, kısaltma şeklinde kullanıyoruz. A10=Android 10, A11=Android 11
Hocam PixelOS'u hiç kullanmadım, şu dönemde de başka roma geçemiyorum. Yapabildiğim Arrow'u güncelleyip durmak sadece.Hocam Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel'i kıyaslama yaparsanız sevinirim. Sizin deneyimleyip aktarmanız daha isabetli olacaktır bence. Arrow A11 ile PixelOS-NotSoPixel arasında kaldım karar veremiyorum. İkiside çok stabil.
MoonBase mi? Geçmiş olsun hocam. Nefret ettim MoonBase'ten ben. 2 defa şifreleme yaptı benim cihazda. Tam bir sorun makinesi (ya da yazılımı mı demeliyim).Arrow A11 ve Moonbase kerneli yükledim. Ryzen kernelden daha iyi demiştiniz. Bakalım böyle nasıl gidecek.