Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Güvenli moddan çıkmak için güç tuşuna basılı tutmanız yeterli hocam, normal şartlarda cihazın açılması gerekir.. Ben mi yanlış biliyorum wasntme~~
teomanonal hocama katılıyorum Eu Stabil v12.0.3.0 muazzam.. Bunun üstüne kurulu her Rom gayet iyi olmuş, mesela miuimix v12.0.3.0 çok çok iyi.. Razer aldı başını gidiyor, telegramda cihaza ait gruplar içinde baya baya meşhur olmuş :D
Aklın yolu bir hocam, biz seviyorsak vardır bir sebebi:)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Nasıl becerdiniz?
Ben şahsen 3-4 kere kurdum bir sıkıntı yaşamadım.
Biz de yaşamayalım yani sıkıntı varsa?
Eu Stabil 12.0.3.0 ı önerebilirim o zaman.
Yürüyüş yaparken cihaz kendi kendine fastboota düştü hocam ardından cihazı açtığımda güvenli mod yazıyordu miflash ile naptıysam da işe yaramadı en sonunda son sürüm miflash ile rom atınca düzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenli moddan çıkmak için güç tuşuna basılı tutmanız yeterli hocam, normal şartlarda cihazın açılması gerekir.. Ben mi yanlış biliyorum wasntme~~
teomanonal hocama katılıyorum Eu Stabil v12.0.3.0 muazzam.. Bunun üstüne kurulu her Rom gayet iyi olmuş, mesela miuimix v12.0.3.0 çok çok iyi.. Razer aldı başını gidiyor, telegramda cihaza ait gruplar içinde baya baya meşhur olmuş :D
Hocam mıuımixi bugün denedim lakin istediğim akıcılığı alamadım 1 saat kullandım sadece ondan olabilir.

Hocam işte güç tuşuna basılı tuttuğum zamanda cihaz fastboota düşüyordu ama neyse oldu bitti kurtuldum çok sükür.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Yürüyüş yaparken cihaz kendi kendine fastboota düştü hocam ardından cihazı açtığımda güvenli mod yazıyordu miflash ile naptıysam da işe yaramadı en sonunda son sürüm miflash ile rom atınca düzeldi.

Hocam mıuımixi bugün denedim lakin istediğim akıcılığı alamadım 1 saat kullandım sadece ondan olabilir.

Hocam işte güç tuşuna basılı tuttuğum zamanda cihaz fastboota düşüyordu ama neyse oldu bitti kurtuldum çok sükür.
İlginç, inşallah biz de aynı sıkıntıyı yaşamayız.
Kerneli değiştirmişmiydiniz peki? Yoksa orjinal stock kerneli ile mi oldu bu olay?

Son düzenleme:

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
İlginç, inşallah biz nde aynı sıkıntıyı yaşamayız.
Kerneli değiştirmişmiydiniz peki? Yoksa orjinal stock kerneli ile mi oldu bu olay?
Stock hocam 2 de modül kullandım o kadar rboard theme modülü ve gms doze başka birşey yok

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arkadaşlar mıuı 11 tabanlı android 10 rom önerir misiniz alt bar modülü android 9 da olmuyor çünkü

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Arkadaşlar mıuı 11 tabanlı android 10 rom önerir misiniz alt bar modülü android 9 da olmuyor çünkü
Öyle Bir Rom yok maalesef Android 10 miui 12 ile geldi Port Rom Olabilir oda sağlıklı çalışmaz

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Redmi note 8 de görsel olarak miui den vaz geçmek istemiyorum Ama özelliklerini meraktan aosp deneyimlemek istiyorum. Güncel özellikli stabil aosp saf android rom olarak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Redmi note 8 de görsel olarak miui den vaz geçmek istemiyorum Ama özelliklerini meraktan aosp deneyimlemek istiyorum. Güncel özellikli stabil aosp saf android rom olarak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ?
Arrow os Android 10/11
Pixel Plus Ui Android 11
Evolution X 4.5 Android 10
Octavi Os Android 11

Üst Alt