- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 4
Peki hocam çok teşekkür ederimHocam bilgim olsaydı yazardım, mesajınızı gördüm.. Maalesef herhangi bir fikrim yok.
Peki hocam çok teşekkür ederimHocam bilgim olsaydı yazardım, mesajınızı gördüm.. Maalesef herhangi bir fikrim yok.
Zevkler HocamSağolun Hocam, eu stabil v12.0.3.0, Süper duvar kağıdı kullanmama rağmen bu romdan çok daha akıcı ve stabil çalışıyor geri döndüm Eu roma.. Ve pil performansı da kötü gibi geldi.. Ben sevemedim miui razer os stabili.. Zaten süper duvar kağıtlarıda kullanılmıyor..
Orası öyle hocamZevkler Hocam
Miui Razeros Stabil batarya durumu nasıl hocam sizde?Yeni çıkmış olan Miui 12.5 Android 10 romu deniyeceğim bu gün Geçenlerde Miui Razeros Stabil sürüm kullandım muhteşemdi Romları deneyip deneyip tekrar ona dönüyorum. Denemek isteyenler için link bırakıyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Razeros stabilde 1.30 saatlik Cod mobile ile 7.50 saat ekran süresi ve 18 saat bekleme süresi hocam.Miui Razeros Stabil batarya durumu nasıl hocam sizde?
Ne kadar aldınız süre yani?
Hafta sonu bir şans daha vereceğim kendilerine de
Taraftarlık gibi olmasın ama, Razer ED 12.0.3.0 Stabil derim ben nacizane ama onu da kullanmışsınız gördüğüm kadarıyla...Arkadaşlar bana çin romları hariç mıuı 12 de en stabil çalışan romu söyler misiniz ona geçeyim.
Allah muhafaza hocam aman güvenli moddan zor çıktımTaraftarlık gibi olmasın ama, Razer ED 12.0.3.0 Stabil derim ben nacizane ama onu da kullanmışsınız gördüğüm kadarıyla...
Onun dışında önerebilceğiniz rom var mı hocam?Taraftarlık gibi olmasın ama, Razer ED 12.0.3.0 Stabil derim ben nacizane ama onu da kullanmışsınız gördüğüm kadarıyla...
Nasıl becerdiniz?Allah muhafaza hocam aman güvenli moddan zor çıktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun dışında önerebilceğiniz rom var mı hocam?
Güvenli moddan çıkmak için güç tuşuna basılı tutmanız yeterli hocam, normal şartlarda cihazın açılması gerekir.. Ben mi yanlış biliyorumAllah muhafaza hocam aman güvenli moddan zor çıktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun dışında önerebilceğiniz rom var mı hocam?