Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Her rom kurduktan sonra data'yı silmeli miyim? Eski cihazlarda bu kadar kompleks değildi bu rom kurma olayları. Çok geride kalmışım. :)
Evet eskiden advanced wipe yapınca yetiyordu ama üstüne format data da yapmayınca bootloopa sebep oluyor. Saçma ama yapacak bişey yok.

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Evet eskiden advanced wipe yapınca yetiyordu ama üstüne format data da yapmayınca bootloopa sebep oluyor. Saçma ama yapacak bişey yok.
Çok teşekkür ederim hocam. Sorunsuzca rom değiştirebiliyorum. Arrow AOSP yükledim cihaz yağ gibi akıyor maşallah.

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Safety'net i Arrow OS 11 ile geçiyorum fakat Ziraat Mobil hala root erişimi var diyor. Rootu uygulamadan gizlemenin başka yöntemi var mı hocam?

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Safety'net i Arrow OS 11 ile geçiyorum fakat Ziraat Mobil hala root erişimi var diyor. Rootu uygulamadan gizlemenin başka yöntemi var mı hocam?
Magiskin içinde yok mu o özellik

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Magisk'in ayarlarından Hide özelliğini açacaksınız. Sonra Magisk'in ana ekranındayken aşağıdaki seçeneklerden kalkana tıklayacaksınız ve orada göreceksiniz Hide özeliğini. Oradan gizleyin ama Ziraat bir defa rootu gördü mü gizleseniz de işe yaramıyor. Bu nedenle gizledikten sonra uygulamayı silip yeniden yükleyeceksiniz. Ardından açmadan kontrol edeceksiniz gizli olarak seçili mi diye. Gizli ise girebilirsiniz artık rahatça. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arkadaşlar yakşamlar ben Android sürümü yüksek bir romdan düşük bir roma örneğin android 11 den 9 a illa mi flash ile temiz kurulum mu yapmam gerekir yoksa full wipe yeterli mi ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Arkadaşlar yakşamlar ben Android sürümü yüksek bir romdan düşük bir roma örneğin android 11 den 9 a illa mi flash ile temiz kurulum mu yapmam gerekir yoksa full wipe yeterli mi ?
Full wipe yeterli ama bizim cihaz için geçerli hocam. Arb engeli olmamasının faydası. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Full wipe yeterli ama bizim cihaz için geçerli hocam. Arb engeli olmamasının faydası. :)
Çok sağolun hocam hocam ek bir sorum daha olacaktı dün miflash ile rom atarken elektrikler kesildi rom atma işlemi yarıda kaldı elektrikler gelince fastboot modunda girip twrp yükleyip rom attım herhangi bir problem olur mu

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Çok sağolun hocam hocam ek bir sorum daha olacaktı dün miflash ile rom atarken elektrikler kesildi rom atma işlemi yarıda kaldı elektrikler gelince fastboot modunda girip twrp yükleyip rom attım herhangi bir problem olur mu
Rom kurulduysa ve cihaz çalışıyorsa sorun yok hocam. :)

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Rom kurulduysa ve cihaz çalışıyorsa sorun yok hocam. :)
Hocam bu gün en son Weekly mi-globe.eu kurdum. Güç tasarrufu açık olmadığı halde batarya yönünden memnun kaldım şimdilik. m-Mi-Globe ve AOSP dışında bildiğiniz stock rom editi, tavsiye ettiğiniz rom var mı?

Üst Alt