- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet wifi fixlenmiştirWifi fixed
Evet wifi fixlenmiştirWifi fixed
Bence hiç düşünmeyin daha iyi Mi telefon alın en iyisi ve Rn8 işlemcisi yeni olduğu için gecikti diyorlar ama ben pek inanmıyorum Redminin En üst modellerinden olan telefonun güncellemesini geciktirmek rezillik yani Redmi note 7 bile Aldı ama biz alamadıkXiaomi ilk defa snapdragon modelini rezil rüsva etti.
Note 8 Proya çıkmayan miui sürümü kalmadı, android 10da verdiler ama bizi port ellere mahkum ettiler.
Bunun geri dönüşü olacaktır. Bir daha redmi telefon alırken iki defa düşüneceğim.
Mtk şarjı çabuk tüketir güncelleme sıkıntı olur dedim Snapdragon aldım. Diyorum ya çok sattığı için umursamiyor miui bizim telefonu. Neyse umarım sabreden derviş muradına ermiş olur,eremeden güncelleme bitmiş olmasınXiaomi ilk defa snapdragon modelini rezil rüsva etti.
Note 8 Proya çıkmayan miui sürümü kalmadı, android 10da verdiler ama bizi port ellere mahkum ettiler.
Bunun geri dönüşü olacaktır. Bir daha redmi telefon alırken iki defa düşüneceğim.
Mtk işlemci fastboot moda girmiyor bide ve Dünyada en çok satan cihaza Miui 12 Güncellemesi vermemesi gerçekten üzücü bir durum bir daha telefon alırsam işlemcisinin ne zaman çıktığına bakıcam yoksa güncelleme gecikiyorMtk şarjı çabuk tüketir güncelleme sıkıntı olur dedim Snapdragon aldım. Diyorum ya çok sattığı için umursamiyor miui bizim telefonu. Neyse umarım sabreden derviş muradına ermiş olur,eremeden güncelleme bitmiş olmasın
Bu Romda Animasyon kasmaları çok RevOS port deneyin daha iyiBi yandan şuan kullandığım miroom un yedeğini alırken aynı zamanda bu romu indiriyorum bakalım nasıl olmuş.
Ondada romda 5dk da bir şebeke kopması hatası var yazılı bu doğru muBu Romda Animasyon kasmaları çok RevOS port deneyin daha iyi
Doğru Wifi kapatırsanız sorun çözülüyorOndada romda 5dk da bir şebeke kopması hatası var yazılı bu doğru mu