MIUI 12 Redmi Note 8 Miui 12 Stabil Xiaomi.Eu Beta Port Rom (20.6.11)

Mhsnrohat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rohat
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
17
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 8 Miui 12 Stabil
Xiaomi.Eu Beta Port Rom (20.6.11)

Miui 12 kullanmak isteyenler için yapılmış en Stabil port romdur.Kendimde kullanıp test ettim diğer port romlardan daha stabil olduğunu gördüm kullanmak isteyen arkadaşlara önerimdir.

Hata
-Bluetooth Medya
-Müzik uygulamasindan müzik açınca yanıp sönen bildirim ışığı

Not: Parmak izi okuyucusunu kullanarak yazı yazarken boşluk veya Mesaj yazarken enter görevi görüyor ve Yeni şarj animasyonlari eklenmiştir.

Önemli Not:
Sistemi Daha akıcı kullanmak isteyenler Tema değiştirip Geliştirici Ayarlarından Animasyonları 0.5 yapıp ardından Donanım yerleşimini Devre Dışı bırak seçeneğini açtıklarinda sistem daha akıcı olucaktır.

Sakın Güncelleyiden Güncelleme Yapmayın Yaparsanız Cihazınızı Brick edebilirsiniz.

Bu Romu yükleyebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor
Rehber - Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır?

Ve Cihazınızda Twrp kurulu olması gerekiyor
Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-10 Tek Tuş

Rom kurulumu
1.Cihazı Recovery Moda Alın
2.Wipe girerek System,Vendor,Dalvik,Önbellek ve İnternal Storage silin.(Romu Sdcarda attığınızdan emin olun yoksa Romda silinir)
3.Wipe bölümüne tekrar girerek Format data yapın.(Dahili Hafızanız silinecektir.)
4.İnstall bölümüne girerek Rom zipini flaşlayın
5.Sistemi yeniden başlatın.
6.Keyfini Çıkartın.

Rom:

Magisk:Rehber - Redmi Note 8 - Magisk ile Root

Gcam:

Not:Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 beye 5 gündür bu romu kullanıyorum fena değil ama daha iyisi de yok sanırım şimdilik tanı bı kaç hata var şuan herkeste öyle mi bilmiyorum Netflix de film izleyemiyorum ses var altyazı var resimler var ama video da görüntü yok artı olarak rastlarsam yazarım

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 beye 5 gündür bu romu kullanıyorum fena değil ama daha iyisi de yok sanırım şimdilik tanı bı kaç hata var şuan herkeste öyle mi bilmiyorum Netflix de film izleyemiyorum ses var altyazı var resimler var ama video da görüntü yok artı olarak rastlarsam yazarım
Laurus Cihazindan port bekliyorum hocam aynı işlemciye sahip olduğu için daha uyumlu olucaktır ve daha stabil olucaktır

Edepsiz King

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Her ne kadar port rom olsada stabilitesi nasıl arkadaşlar deneyen varmı iyice ? öyle port romlar var ki aratmıyor resmen.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Edepsiz King

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Öncelikle romu bugün gelince kurdum, birkaç saat kullandım. Ben performansından memnun kaldım şahsen port rom olmasına rağmen. Gündelik kullanım için işimi gördü hemde Mıuı 12'yi test etmiş oldum geri eu beta da iken aldığım yedeği geri restore ettim şuan eu betadayım sabırsızlıkla bekliyorum mıuı 12 nin kararlı halinin gelmesini ben çok beğendim. Ama uzun süreli çok yoğun kullanımlarda eskisini aratabilir bundan kastım yüksek boyutlu birkaç oyunlar arada fark oluyor tabiki.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Öncelikle romu bugün gelince kurdum, birkaç saat kullandım. Ben performansından memnun kaldım şahsen port rom olmasına rağmen. Gündelik kullanım için işimi gördü hemde Mıuı 12'yi test etmiş oldum geri eu beta da iken aldığım yedeği geri restore ettim şuan eu betadayım sabırsızlıkla bekliyorum mıuı 12 nin kararlı halinin gelmesini ben çok beğendim. Ama uzun süreli çok yoğun kullanımlarda eskisini aratabilir bundan kastım yüksek boyutlu birkaç oyunlar arada fark oluyor tabiki.
Daha kararlı rom kullanmak istiyorsanız Masik Rom kullanin

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125