- Adım
- Numan
- Cihazım
- Poco x3 pro ;)
- Konular
- 29
Link var mı hocamHocam boşverin denemeye gerek yok beta geldi çok stabil deneyin derim
Link var mı hocamHocam boşverin denemeye gerek yok beta geldi çok stabil deneyin derim
Var hocam konuda linki mevcutLink var mı hocam
Hocam nasıl kullanıyor musunuz ? Güzel mi akıcı mı ?Var hocam konuda linki mevcut
MIUI 12 - [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]
Bu versiyonlarda Google servisleri ve Türkçe dil desteği yoktur. Hatalar olabilir,muhtemel olarak wifi bluetooth gibi özellikler çalışmayabilir sistemde kararsızlıklar olabilir. Test amaçlı yükleyebilirsiniz.Günlük kullanıma pek uygun değildir. Yükleyecek arkadaşlarımız full Back-Up yapmayı...forum.miuiturkiye.net
Rom akiyor yükleyin hocam denedimHocam nasıl kullanıyor musunuz ? Güzel mi akıcı mı ?
Hocam türkçe dil desteği var mı ? Yoksa nerden yapıyoruz ?Rom akiyor yükleyin hocam denedim
Yok maalesef eu betayı bekleyin benim gibi en iyisiHocam türkçe dil desteği var mı ? Yoksa nerden yapıyoruz ?
Hocam çin beta dün çıkmış herhalde tarih öyle veriyor peki eu beta tahminen ne zaman çıkar ?Yok maalesef eu betayı bekleyin benim gibi en iyisi
Twrp den aldığımız Back-Up nasıl geri yuklerizYok maalesef eu betayı bekleyin benim gibi en iyisi
Bugün yada yarın belli değilHocam çin beta dün çıkmış herhalde tarih öyle veriyor peki eu beta tahminen ne zaman çıkar ?
Twrp bölümünde geri yükle yada restore yazar seçip geri yükleyinTwrp den aldığımız Back-Up nasıl geri yukleriz
Bu gün bi kernel deneyeyim dedim iyi gitti 5 saat sonra kenliginden telefon format yediBugün yada yarın belli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp bölümünde geri yükle yada restore yazar seçip geri yükleyin