Rom Redmi Note 8 Miui 12 RevOS Port Rom(20.6.10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Romu telefona flashlamadan önce Sdcarda attığınızdan emin olun yoksa Romda silinir yazılmış. Twrp moddayken romu telefon hafızasına atıp o şekilde yüklesek yine rom silinir mi ? Romu indirdim kuracağım yardımcı olurmusunuz...
Romu yüklemeden önce temizlik yapmanız gerekir hocam Temizlik yaptınızdada eğer sd karta atmadiysaniz romu temizlikde indirdiğiniz romda silinir

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Romu yüklemeden önce temizlik yapmanız gerekir hocam Temizlik yaptınızdada eğer sd karta atmadiysaniz romu temizlikde indirdiğiniz romda silinir

Romu yüklemeden temizlik yaptım hocam sonrasında romu telefon hafızasına attım flashladım sorunsuz kurdum fakat romda arka planda normalde mars resmi haraketli oluyordu onu nasıl yaparım.. Ayrıca miui 12 de revosda ekran kapalıyken görselde saat vs bir durum göründüğünde zamanla piksel yanığına sebebiyet veriyormuş. O durum nedir..

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Romu yüklemeden temizlik yaptım hocam sonrasında romu telefon hafızasına attım flashladım sorunsuz kurdum fakat romda arka planda normalde mars resmi haraketli oluyordu onu nasıl yaparım.. Ayrıca miui 12 de revosda ekran kapalıyken görselde saat vs bir durum göründüğünde zamanla piksel yanığına sebebiyet veriyormuş. O durum nedir..
O dediğiniz durum Aod oluyor aktif değil olmadığı içinde sorun yok Mars duvar kağıdı içi. Forumda konusu var hocam bakabilirsiniz

harami

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat bulut
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Tekniker
Konular
7
Bu Redmi Note 8 en çok satan telefon değilmi, bu ndir çektiğimiz ya redmi note 7 bile mi12'yi alıyor biz hale rom larla uğraşıyoruz tüküreyim sizin politikanıza. rezil ettiniz bizi ya

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bu Redmi Note 8 en çok satan telefon değilmi, bu ndir çektiğimiz ya redmi note 7 bile mi12'yi alıyor biz hale rom larla uğraşıyoruz tüküreyim sizin politikanıza. rezil ettiniz bizi ya
Seven cok sevilir politikası

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
İşlemcisi yeni olduğu için diyorlar hocam

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31

Port romlarla uğraşmaktan sıkıldık.. Gerçekten not 8 aldığıma pişmanım keşke biraz daha fazla ekleme yaparak daha üst seviye alsaymışım diyorum.. Güncelemede xiomi not 8 modelinde sınıfta kalmış...

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
yeni sürüm ile nerede ise bir tam günü doldurduk gayet başarılı buldum

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Port romlarla uğraşmaktan sıkıldık.. Gerçekten not 8 aldığıma pişmanım keşke biraz daha fazla ekleme yaparak daha üst seviye alsaymışım diyorum.. Güncelemede xiomi not 8 modelinde sınıfta kalmış...
Hocam Yeni port rom geldi kendimde aktif olarak kullanıyorum akicilik gerçekten çok iyi denemenizi tavsiye ediyorum Offical Rom gelene kadae kullanilcak en iyi rom diyebilirim bence deneyin pişman olmicaksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni sürüm ile nerede ise bir tam günü doldurduk gayet başarılı buldum
Hocam RevOS kasiyor birazdan yeni port rom ekliycem diğer port Romlardan daha akici denemenizi kesinlikle öneriyorum günlük kullanima uygun diyebilirim

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Hocam Yeni port rom geldi kendimde aktif olarak kullanıyorum akicilik gerçekten çok iyi denemenizi tavsiye ediyorum Offical Rom gelene kadae kullanilcak en iyi rom diyebilirim bence deneyin pişman olmicaksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam RevOS kasiyor birazdan yeni port rom ekliycem diğer port Romlardan daha akici denemenizi kesinlikle öneriyorum günlük kullanima uygun diyebilirim
İnstgramda ara ara atmalar. Anlık whatshapı açınca takılma ve kısa süreli kasmalar mevcut hocam. Miui 12 stabil eu.beta rom dahamı stabil eğer revos misali ise revos 11 romu yükleyeceğim port romlar donma ve kasmalar ile can sıkıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt