Rom Redmi Note 8 Miui 12 RevOS Port Rom(20.6.10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhaba bir soru sormak istemiştim. 5 dakikada şebeke kopması yaşanıyor gibi bir şey demişsiniz. Her 5 dakikada bir şebeke mi gidiyor yanlış mı anladım ben? Yani telefonla konuşuyoruz diyelim. 5 dakikada bir kapanacak mı?
Eğer Wifi kapatırsanız sorun çözülür isterseniz dün çıkan MiMix Romu Deneyin onda hata daha az

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Yorumunuz için teşekkür ederim mıuı 11 revos 20.1.31 stable sürümünü yükledim.Sitesinde mıuı 12 redmi not 8 için sürüm yayınlansın ordan stabil sürümünü yükleyeceğim.Revos bayağı hoşuma gitti.
MiuiMix de deneyebilirsiniz en sorunsuz rom şuan o

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Aod çalışma sonrası piksel yanığı, çok büyük bir risk değil mi? Göze alınır mı, ben almam açıkçası..

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Sonuna kadar eu betaciyim. Cihazımda en ufak bir sorun dahi yaşamadım hocam. Sadece merakımdan yakın zamanda miroom denemesi yapacağım o kadar. Eu betanin yerini kimse tutamaz // always on display basli başına gereksiz bir şey. Ekranım niye telefonumu kullanmadığımda açık kalsın ki.
Aosp romlarda bile bu özellik var şahsen hiç denemedim bile. Gereksiz pil tüketimi bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom yükleyecek kişilere başlı başına tavsiyem problemlerini detaylıca araştırıp yüklemeleri ve her ihtimale karşı kendi romlarinin yedeğini almaları olur. Ayrıca yükleyeceğim romda bluetooth hatası ve şebeke sorunu varsa affım yoktur, pas geçerim.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Sonuna kadar eu betaciyim. Cihazımda en ufak bir sorun dahi yaşamadım hocam. Sadece merakımdan yakın zamanda miroom denemesi yapacağım o kadar. Eu betanin yerini kimse tutamaz // always on display basli başına gereksiz bir şey. Ekranım niye telefonumu kullanmadığımda açık kalsın ki.

Rom yükleyecek kişilere başlı başına tavsiyem problemlerini detaylıca araştırıp yüklemeleri ve her ihtimale karşı kendi romlarinin yedeğini almaları olur. Ayrıca yükleyeceğim romda bluetooth hatası ve şebeke sorunu varsa affım yoktur, pas geçerim.

EU uzantılı romlar fazlasıyla beğenilmekte benimde ilgimi çekiyor. Global kullanıyordum revos romunu merak ediyordum miui 11 sürümü bile efsane çağrı kaydetme vs herşey harika ayrıca gereksiz uygulamalarıda kaldırmışlar. miui 12 çıkana dek revos ile takılayım sonrasında duruma göre ya global yada revos 12 ile devam ederim...

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Aod çalışma sonrası piksel yanığı, çok büyük bir risk değil mi? Göze alınır mı, ben almam açıkçası..
Olabilir ama cok hoş görünüyor ben sadece bildirim geldiğinde acilmasini isterdim

Şuan Sadece Eu beta kullandığınız için böyle düşünüyorsunuz bide MiNovo deneyin yada başka Miui Romların yada Aosp deneyin

Aosp romlarda bile bu özellik var şahsen hiç denemedim bile. Gereksiz pil tüketimi bence.
Sadece bildirim geldiğinde ekranı uyandirmasi en iyisi diger yandan aod çöp

EU uzantılı romlar fazlasıyla beğenilmekte benimde ilgimi çekiyor. Global kullanıyordum revos romunu merak ediyordum miui 11 sürümü bile efsane çağrı kaydetme vs herşey harika ayrıca gereksiz uygulamalarıda kaldırmışlar. miui 12 çıkana dek revos ile takılayım sonrasında duruma göre ya global yada revos 12 ile devam ederim...
RevOS ta Şebeke kopuyor söylim ama MiuiMix şuan Daha iyi bence deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt