- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 0
Güncelleme gelecek mi bilgin var mı acabaBende hindistan kararlı romdayim. Henüz güncelleme yok.
Güncelleme gelecek mi bilgin var mı acabaBende hindistan kararlı romdayim. Henüz güncelleme yok.
Recovery zipi indirdim olmadı güncelleme doğrulanmıyor diyorMerhaba hocam benimde sizin kodla aynı pcoınxm hindistan malımı telefonum birde herkese ımuı 11.06 geldi ben hâlâ 11.02 kullanıyorum güncelleme neden gelmiyor size geldi mi
1- Doğru ROM'u indirdiğinizden emin misiniz?Recovery zipi indirdim olmadı güncelleme doğrulanmıyor diyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1- Doğru ROM'u indirdiğinizden emin misiniz?
2- Eğer doğru DOM ise download klasörüne mi copyaladınız..
ve ayrıca cep telefonunu tamamen kapatıp ardından da açarak tekrar aynı şekilde AYARLAR/güncelleme alanından yüklemeyi dener misiniz?
Kilitle alakalı mıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.böyle diyor bloder kilit açık değil gönderdim sonucu bekliyorum
Denedim olmadı tekrar gönderebilir misinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.böyle diyor bloder kilit açık değil gönderdim sonucu bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kilitle alakalı mı
Tekrar gönderebilir misiniz 11.06 eğer kilit açma alakası yok ise1- Doğru ROM'u indirdiğinizden emin misiniz?
2- Eğer doğru DOM ise download klasörüne mi copyaladınız..
ve ayrıca cep telefonunu tamamen kapatıp ardından da açarak tekrar aynı şekilde AYARLAR/güncelleme alanından yüklemeyi dener misiniz?
olmaz, şahsen denedim senin gibi cihazım. ama şu an eu beta 20.1.16 dayım ve gayet memnunum. hint romunda bi keresinde konuşma sırasında ses karşıya gitmeme ve arayamama sorunu yaşadıktan sonra baya bi araştırmaya girdim ve finali şu an kullandığım romla bitirdim. tavsiye olunur...Merhaba bi kaç konuya baktım ama bl kilidi açmadan da yükleme yapanlar var ben böygeyi değiştirsem de aynı hindistan romu için mitools v2 de bl kilidi açmamı istiyor
Mi flash ile yükleyeceğim ama süreyi beklemem gerekiyor sanırım
Ek olarak cihazım tr yeni aldım bu hindistan romu kurulumunda imei sorunu olmaz dimi