- Adım
- Cenk
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 20
Nasıl yaptınızBugün otadan geldi. Elinize sağlık.
Nasıl yaptınızBugün otadan geldi. Elinize sağlık.
Temiz kurulum yaptıktan sonra bir kaç kez yeniden başlatınca düzelecektirrom sorunsuz kuruldu lakin ekranın sol altındaki kısımda dokunmatik hassasiyeti azaldı gibi bazen algılamıyor
düşmedi ,darbe de almadı donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü hindistan romunu yükledikten sonra oldu
Arkadaşlar telefonu pcye bağlandığımda dosya aktarimini seçmeden bilgisayar görmüyor bundan dolayı sonuçta işlem yapılırken telefon kapanacağı için hindistan romuna geçemiyorum
xiaomi mitool v2 ama sanırım anlatamadım şimdi telefonu normal takınca görüyo pc ama usb hata ayıklama açıkken görmüyo dosya aktarımına tıklamam gerekiyo görmesi için ben de işlemi başlatınca kapanacak telefon ve fastboot moduna gececek ya görmezse ve işlem yarıda kalırsa diye yapamıyorumHangi programı kullanıyorsunuz ? Fastboot modda yüklenir zaten rom ?
xiaomi mitool v2 ama sanırım anlatamadım şimdi telefonu normal takınca görüyo pc ama usb hata ayıklama açıkken görmüyo dosya aktarımına tıklamam gerekiyo görmesi için ben de işlemi başlatınca kapanacak telefon ve fastboot moduna gececek ya görmezse ve işlem yarıda kalırsa diye yapamıyorum