- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
kimse bu romu kullanmıyor mu ?stabil de akıllı ağ modu mevcut mudur ?
kimse bu romu kullanmıyor mu ?stabil de akıllı ağ modu mevcut mudur ?
Evet hocam Akıllı ağ modu varkimse bu romu kullanmıyor mu ?
Hocam ayarliyorsun wifi acikken 2g mobil acikken otomatik 3g veya 4g ye alıyorEvet hocam Akıllı ağ modu var
Bu mod tam olarak ne işe yarıyor hocam beni aydınlatırmısın
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesap makinesi calisiyor mu betadaydim hata vardi cok revos a gectim güvenlik yaması kaç ayrıcaEvet hocam Akıllı ağ modu var
Bu mod tam olarak ne işe yarıyor hocam beni aydınlatırmısın
Çalışıyor sorunsuzHocam ayarliyorsun wifi acikken 2g mobil acikken otomatik 3g veya 4g ye alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hesap makinesi calisiyor mu betadaydim hata vardi cok revos a gectim güvenlik yaması kaç ayrıca
Roomu yüklerseniz akıllı ağ modu ayarlarının ss paylaşırmısınız.Çalışıyor sorunsuz
Ayarlardan bul abi ordan wifi acikken falan yaziyor ordan ayarla hangi simi kullaniyorsanRoomu yüklerseniz akıllı ağ modu ayarlarının ss paylaşırmısınız.
Çok ilginç hocam kendi kendine dokunma olayı nasıl oluyorBen bu romu yükledim 1 gün kullandım. 3 kere kendi kendine dokunma oldu. Sonra Eu Stable yükledim 4 gündür sorun yok.
Örneğin, Rehberde gezerken ekrana tıkıyor ve birini arıyor ekrana dokunmasanız dahi. Bildirim menüsünü açıp WiFi, hücresel veri, vs. hepsine basıyor. Siz dokunmuyorsunuz ama biri dokunuyormuş gibi basıyor rastgele.Çok ilginç hocam kendi kendine dokunma olayı nasıl oluyor
İlginç hocam revos deneyinÖrneğin, Rehberde gezerken ekrana tıkıyor ve birini arıyor ekrana dokunmasanız dahi. Bildirim menüsünü açıp WiFi, hücresel veri, vs. hepsine basıyor. Siz dokunmuyorsunuz ama biri dokunuyormuş gibi basıyor rastgele.
Ben Stable Miroomda yaşadım bunu. Eu rom kurdum 5 gündür hiç olmuyor.