- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 34
Yaptım olmadı. 0 dan kurulum yaptım gene aynı.İlk kurulumda hata ek ayarlar tam ekran hareketleri kapa aç
Yaptım olmadı. 0 dan kurulum yaptım gene aynı.İlk kurulumda hata ek ayarlar tam ekran hareketleri kapa aç
hocam ayarlara girin.daha sonra ana ekrana girin.oradaki ana ekran bölümünde uygulama çekmecesi ile yi seçin.tamamdırYaptım olmadı. 0 dan kurulum yaptım gene aynı.
Tam olarak anlayamadım adım adım yazarmısınız ayarlardaki isimleriyle ?hocam ayarlara girin.daha sonra ana ekrana girin.oradaki ana ekran bölümünde uygulama çekmecesi ile yi seçin.tamamdır
pardon hocam yanlış anladım sorunuzu araştırıyorum şimdiTam olarak anlayamadım adım adım yazarmısınız ayarlardaki isimleriyle ?
Zahmet oldu kusura bakmayın teşekkürler.pardon hocam yanlış anladım sorunuzu araştırıyorum şimdi
estağfurullahZahmet oldu kusura bakmayın teşekkürler.
Bende kurulumda seçiyorum ama olmadı.Ayarlar kısmından tekrar yapmıştım dediğinizi gene olmamıştı tekrar denedim aynıestağfurullah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam buldum ek ayarlara girin tam ekran görünümüne girin düğmeleri seçin tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde ben kurulum sırasında bu ayarı yaptığım için esas ayar yerini bende bilmiyodum.öğrenmiş oldum
sağlık olsun hocam bi türlü anlamadım bu sorunu çözülür inşallahBende kurulumda seçiyorum ama olmadı.Ayarlar kısmından tekrar yapmıştım dediğinizi gene olmamıştı tekrar denedim aynı
İnşallah. Tam ekran hareketlerini de beceremiyorum zor oluyor.sağlık olsun hocam bi türlü anlamadım bu sorunu çözülür inşallah