- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Evet hocam Novoda hiçbir zaman şifreleme sıkıntısı olmadı bende her geçtiğimde twrp ye girince şaşırıyorumMUR55 hocam bu romda şifreleme devre dışı sanırım, ne şifre istiyor ne de başka bişi dahili hafızaya ulaşmak sorun değil.. Az önce farkettim, twrp girdim, baktım şifre filan istemiyor, direk giriyor 21.2.4 sürümü.
Hocam size daha önce sordum mu hatırlamıyorum o yüzden sorayım, MiNovo için Android 10, miui v12.0.3.0 sürümü bulamıyorum stabil rom yok mu onlarda?Evet hocam Novoda hiçbir zaman şifreleme sıkıntısı olmadı bende her geçtiğimde twrp ye girince şaşırıyorum
Stabil sürümleri yapmıyorlar hocamHocam size daha önce sordum mu hatırlamıyorum o yüzden sorayım, MiNovo için Android 10, miui v12.0.3.0 sürümü bulamıyorum stabil rom yok mu onlarda?
Hocam sim kartı için telefonu gün içinde yeniden başlatıyorum birkaç kez yeniden başlatmalardan birinde etkinleştirme oluyor.Google için de bende herşey senkronize oluyor gibi idi rehber ve takvimi kullanıyorumBir şey soracağım; İlk açılışta yapılan kurulumda Google bilgileri çıkmıyor, daha sonra ayarlardan Google hesabını tanıtınca yalnızca rehber eşleştirmesi gerçekleştiriyor. Cihaz bilgileri ve çağrı geçmişi senkronizasyon kısmında görünmüyor. Mi Cloud'da da maalesef SIM etkinleştirme hatası var. Dolayısıyla çağrı geçmişi ve mesajlar senkroinize olmuyor. EU'dan kesinlikle çok daha iyi görünüyor ama bu hataları nasıl aşılır bilemedim.
Bazı kısımlar ingilizce.Çevrilmeyen yerler varmı
Dikkat
MIUI'den çaldıkları kod için yasadışı ödeme talep eden MIUI özel rom Minovo'nun, kullanıcı adları, şifre ve kredi kartı bilgileri gibi kullanıcılarının kişisel verilerinin kimlik avı yapmak için kullanılan kodu içerdiği dikkatimizi çekmiştir.
Minovo'yu kurduysanız, hemen kaldırın, parolalarınızı değiştirin ve banka hesabınızı kontrol edin. Parasını ödediyseniz, geri ödeme almaya çalışın. Lütfen haberleri yayınlayın ve bu rom'un diğer kullanıcılarının dikkatini konuya çekin.