- Adım
- Yunus emre
- Cihazım
- Redmi k30 poco
- Konular
- 70
bu arada benım recoveryde twrp gıbı format data yerı yanı yes yazılan format yerı yok ne yapcam
Orange fox niye kurdunuz hocam twrp kurmuş olsaydinizbu arada benım recoveryde twrp gıbı format data yerı yanı yes yazılan format yerı yok ne yapcam
suan recoerydeyım dalvık cache systemSıkıntı olmaz ben buralardayım yardım icin
twrp kurcam sımdı gelecegımOrange fox niye kurdunuz hocam twrp kurmuş olsaydiniz
Ben buralardayim bir aksilik olmaz sasuan recoerydeyım dalvık cache system
twrp kurcam sımdı gelecegım
suan eu rom 1.3 u kuruyorum twrp yukleyıp format data dıyıp mı romu kurcamBen buralardayim bir aksilik olmaz sa
Mecburen format data yapmassaniz cihaz acilmazsuan eu rom 1.3 u kuruyorum twrp yukleyıp format data dıyıp mı romu kurcam
format datadan kastınız ılk once yapcaz onu anladım ama yukledıkten sonra da mı yapcazMecburen format data yapmassaniz cihaz acilmaz
Hayir direk reboot ediceksiniz yükseldikden sonraformat datadan kastınız ılk once yapcaz onu anladım ama yukledıkten sonra da mı yapcaz
format datadan kastınız ılk once yapcaz onu anladım ama yukledıkten sonra da mı yapcaz
Bazi romlar farkli olabiliyor o yuzden soruyorum saol kardasim oldu şuannmi rom kullaniyorum saol tesekkurlerİster kurmadan yapın, ister kurupta yapın. İkiside olur hocam. Format data dahili hafızayı siler kurulan romu silmez ve Romun sistem bölümünü sıfırdan kurmasını/yazmasını sağlar
Ses yukseltmek icin mod varmi bu cihaz icinBazi romlar farkli olabiliyor o yuzden soruyorum saol kardasim oldu şuannmi rom kullaniyorum saol tesekkurler