MIUI 12 Redmi Note 8 - Mi Room Beta Rom 20.7.9 Durduruldu-

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
yerel hafızadan kasıt system mıdır hocam vendor data falan sılınecekmı

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Hesap Makinesi çalışıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 8 de
Evet çalışıyor

Güvenlik uygulaması karanlık moda geçmiyor hala
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pil göstergesi de degismedi

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
10 dk dır beklıyorum halen acılmadı cıhaz data cache system vendor ve dahılı hafıza sılıp yukledım wıpe cache dedıkten sonra reboot ettım recoverı orance fox kullanıyorum ama cıhaz halen acılmadı yardımcı olabılırmısınız .

*** Güncelleme

Mi Room V.20.1.9 :

ChangeLog :
Resmi değişiklikler:

• Redmi Note 7, Android 10'a güncellendi.
  • Bazı cihazlar için Aralık 2019 güvenlik düzeltme eki güncellendi.
  • Ayarlarda ve masaüstünde “Screen Time” işlevinin simgesi güncellendi.
  • Ağ türlerinin seçimi düzeltildi. Yeniden başlattıktan sonra artık “Tercih Edilen 4G” ye çökmez.
  • Sistem optimizasyonu ve hata düzeltmeleri.
MiRoom ekibinden değişiklikler:
  • Güncellenmiş Mi Assistant: yeni tasarım, karanlık mod desteği, ek kısayollar ve stok izleme.
  • Portekizce desteği eklendi.
  • Ses ve titreşim ayarlarına bildirimler için ayrı bir ses kontrolü eklendi.
  • Magisk 20.3 sürümüne güncellendi.
  • Bazı ayar öğelerinin yapısı güncellendi. Gelişmiş durum çubuğu ayarları, geliştirici ayarlarından durum çubuğu bölümüne taşındı.
  • Yamaların ve çevirinin sonuçlandırılması ve güncellenmesi.

İki farklı güncelleme şeklimiz var. İsteyen ota üzerinden ister manuel olarak.

Güncelleme 1 :
* Ota üzerinden indirip, direk kuralım. ( Otomatik kuracaktır )

Güncelleme 2 :
* Mİ ROOM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Mİ ROOM Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.
[/QUOTE]
10 dk dır beklıyorum halen acılmadı cıhaz data cache system vendor ve dahılı hafıza sılıp yukledım wıpe cache dedıkten sonra reboot ettım recoverı orance fox kullanıyorum ama cıhaz halen acılmadı yardımcı olabılırmısınız .

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
[/QUOTE]
Wipe kismindan format data yes yapmassaniz cihaz acilmaz aydica kurduğunuz cihaz redmi note 8 dimi

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Wipe kismindan format data yes yapmassaniz cihaz acilmaz aydica kurduğunuz cihaz redmi note 8 dimi
[/QUOTE]
romu yukledıkten sonra wıpe cache dıyor ona tıklayıp reboot ettım .evet note 8 redmı. birde kardesım yuklendıkten sonra data format mı yapcaz . sımdı recovery e aldım ve format data dedım reboot ettım

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
romu yukledıkten sonra wıpe cache dıyor ona tıklayıp reboot ettım .evet note 8 redmı. birde kardesım yuklendıkten sonra data format mı yapcaz .
[/QUOTE]
Mecburen format data yapacaksiniz cihaz acilmaz baska türlü yalnız bunu yaparsaniz cihazin ana hafizasi silinecektir

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
romu yukledıkten sonra wıpe cache dıyor ona tıklayıp reboot ettım .evet note 8 redmı. birde kardesım yuklendıkten sonra data format mı yapcaz .
Mecburen format data yapacaksiniz cihaz acilmaz baska türlü yalnız bunu yaparsaniz cihazin ana hafizasi silinecektir
[/QUOTE]
sılınecegını bılıyorum romu yukledıkten sonra yapacagız demı tam olarak . teyıt etmek ıcın soruyorum

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
sılınecegını bılıyorum romu yukledıkten sonra yapacagız demı tam olarak . teyıt etmek ıcın soruyorum
[/QUOTE]
Önce format data yapalim size ekran geldiğinde yes yazalim romu kuralim yalniz romu hafiza kartına neyim atalim çünkü ana hafiza silincek

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
evet sd kartta rom son guncel olanı ındırdım ben system fln sılmıstım smdı dedıgınızı faktor data reset yapcam advandec data dan onay vercem yes dıycem yanı sonra romu yukleycem reboot etcem dogrumu yanlız ben system vendor fln hepsını sılmıstım skntı olmaz demı

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
evet sd kartta rom son guncel olanı ındırdım ben system fln sılmıstım smdı dedıgınızı faktor data reset yapcam advandec data dan onay vercem yes dıycem yanı sonra romu yukleycem reboot etcem dogrumu yanlız ben system vendor fln hepsını sılmıstım skntı olmaz demı
Sıkıntı olmaz ben buralardayım yardım icin

Üst Alt