MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Kernel kurunca daha akıcı oluyor rom kerneli boot bölümüne flaşlayın demek istedim

Bahsi geçen kernel ile eu romu kullandım. Nedense wifi de sorun yokken 3g açık durumlarda cihaza dokunmasanız bile batarya sıcaklığını 41 derecelere çıkartıyor. 3-4 Kez aç kapa yapmama rağmen durum yine aynı oldu. Eu stok kernel ile bu sorunu yaşamamıştım.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
İlk sayfaya ekleyin hocam tavsiye kernel diye Yes~~
Ekliyorum hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsi geçen kernel ile eu romu kullandım. Nedense wifi de sorun yokken 3g açık durumlarda cihaza dokunmasanız bile batarya sıcaklığını 41 derecelere çıkartıyor. 3-4 Kez aç kapa yapmama rağmen durum yine aynı oldu. Eu stok kernel ile bu sorunu yaşamamıştım.
Mobil veri kullanmadığım için bende sorun yok hocam Volte açıksa kapatmayı deneyin belki düzelir

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
aliasaf hocam konuyla biraz alakasız olacak ama sen genelde bu rom,recovery,kernel işleriyle alakalısın, deniyorsun bilgin var diye buradan yazayım dedim birde diğer yazma sebebim Masik X romlarda sanıyorum bu özellik varmış ama ben Youtube da ve sitelerde araştırmama rağmen rom içinde göremedim belkide farklı ayar kısımlarına eklenilmiştir. Eklenilmedi isede bizim cihaz için extend power menu modülü varmı acaba ben bölüme baktım iyice ama göremedim, belki gözümden kaçmıştır diye sorayım dedim. Yani güç tuşuna basınca recovery,fastboot girmesi için kolay yoldan.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
aliasaf hocam konuyla biraz alakasız olacak ama sen genelde bu rom,recovery,kernel işleriyle alakalısın, deniyorsun bilgin var diye buradan yazayım dedim birde diğer yazma sebebim Masik X romlarda sanıyorum bu özellik varmış ama ben Youtube da ve sitelerde araştırmama rağmen rom içinde göremedim belkide farklı ayar kısımlarına eklenilmiştir. Eklenilmedi isede bizim cihaz için extend power menu modülü varmı acaba ben bölüme baktım iyice ama göremedim, belki gözümden kaçmıştır diye sorayım dedim. Yani güç tuşuna basınca recovery,fastboot girmesi için kolay yoldan.
Geliştirici seçeneklerden bakın orada mevcuttur

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Geliştirici seçeneklerinde mevcut hocam

Doğru hocam birkaç video da gördüm ama denemedim adam bunu bir rom da gösteriyordu miui 11 için bende olmaz diye düşündüm oluyormuş. Birşeyleri hep denememenin cezasını çekiyorum neyse hepinize teşekkür ederim. :) :D

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Doğru hocam birkaç video da gördüm ama denemedim adam bunu bir rom da gösteriyordu miui 11 için bende olmaz diye düşündüm oluyormuş. Birşeyleri hep denememenin cezasını çekiyorum neyse hepinize teşekkür ederim. :) :D
Rica ederiz

Üst Alt