MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Uykudan yein uyandım sabah sınav için erken kalkınca malum. Masik gelmiş bizim cihaza şöyle bi iyice göz aç kapa yaptım ayılmak için dedim bi tarafında port rom yazıyormu yok yazmıyormuş yükleyelim bakalım teşekkürler paylaşım için hocam. :) :D

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Akıcılık Eu ya göre iyi,merak ettiğim miroomdan iyi olacak mı gelsin onunla test etmek istiyorum
Hocam cihazdan cihaza değişir tabi de :) redmi note 5 kullanırken tüm miui romlar bataryayı yutuyordu :D masik romu keşfettim Masik final miui 10 romu kurduktan sonra ilk defa 12 saat ekran süresi almıştım alış o alış masik vazgeçilmezim olmuştu birde Harmony cardon ses efekti vardı kurulum esnasında seçiyordum mükemmel oluyordu artısı da yazı tipi değiştirdikten sonra cihazı yeniden başlatmak gerekmiyordu. Direk font değişiyordu. İnşallah note 8 de de vöyle başarılı olurlar

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Hocam cihazdan cihaza değişir tabi de :) redmi note 5 kullanırken tüm miui romlar bataryayı yutuyordu :D masik romu keşfettim Masik final miui 10 romu kurduktan sonra ilk defa 12 saat ekran süresi almıştım alış o alış masik vazgeçilmezim olmuştu birde Harmony cardon ses efekti vardı kurulum esnasında seçiyordum mükemmel oluyordu artısı da yazı tipi değiştirdikten sonra cihazı yeniden başlatmak gerekmiyordu. Direk font değişiyordu. İnşallah note 8 de de vöyle başarılı olurlar

Şimdi kurdum az önce bakalım deneyeceğim note 8 için nasıl yapmışlar ama güzel olduğundan şüphem yok. Daha önce deneyimim olmuştu Masik X için ama cihazdan cihaza çok fark ediyor tabiki hocam.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Direkt eu veya benzer 10 romların üzerine flash ile hata alan var mı? Ayrıca başka kernel ile deneyenll oldu mu?

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Cihazıma yüklemesini yaptım. Tam ekran hareketlerini aktif ettim, bu konuda oldukça cahal bir kardeşiniz olarak tam ekran hareketlerini öğrenmem 1-2 dakika sürdü alıştım cihaz çok cici oldu şuan için ayrıca böyle stabillik görmedim yağ gibi akıyor özetle bu cihaz içinde uğraşmış adamlar fıstık gibi olmuş. Yemede yanında yat tabirini izninizle Masik X'in bu cihazımız için çıkarttığı rom'a ithaf ediyorum.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Direkt eu veya benzer 10 romların üzerine flash ile hata alan var mı? Ayrıca başka kernel ile deneyenll oldu mu?
Xtended kernel ile deneyin hocam daha akici olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uykudan yein uyandım sabah sınav için erken kalkınca malum. Masik gelmiş bizim cihaza şöyle bi iyice göz aç kapa yaptım ayılmak için dedim bi tarafında port rom yazıyormu yok yazmıyormuş yükleyelim bakalım teşekkürler paylaşım için hocam. :) :D
Rica ederim

Üst Alt