- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Akıcılık Eu ya göre iyi,merak ettiğim miroomdan iyi olacak mı gelsin onunla test etmek istiyorum
Hocam cihazdan cihaza değişir tabi de redmi note 5 kullanırken tüm miui romlar bataryayı yutuyordu masik romu keşfettim Masik final miui 10 romu kurduktan sonra ilk defa 12 saat ekran süresi almıştım alış o alış masik vazgeçilmezim olmuştu birde Harmony cardon ses efekti vardı kurulum esnasında seçiyordum mükemmel oluyordu artısı da yazı tipi değiştirdikten sonra cihazı yeniden başlatmak gerekmiyordu. Direk font değişiyordu. İnşallah note 8 de de vöyle başarılı olurlarAkıcılık Eu ya göre iyi,merak ettiğim miroomdan iyi olacak mı gelsin onunla test etmek istiyorum
Hocam cihazdan cihaza değişir tabi de redmi note 5 kullanırken tüm miui romlar bataryayı yutuyordu masik romu keşfettim Masik final miui 10 romu kurduktan sonra ilk defa 12 saat ekran süresi almıştım alış o alış masik vazgeçilmezim olmuştu birde Harmony cardon ses efekti vardı kurulum esnasında seçiyordum mükemmel oluyordu artısı da yazı tipi değiştirdikten sonra cihazı yeniden başlatmak gerekmiyordu. Direk font değişiyordu. İnşallah note 8 de de vöyle başarılı olurlar
Xtended kernel ile deneyin hocam daha akici olurDirekt eu veya benzer 10 romların üzerine flash ile hata alan var mı? Ayrıca başka kernel ile deneyenll oldu mu?
Rica ederimUykudan yein uyandım sabah sınav için erken kalkınca malum. Masik gelmiş bizim cihaza şöyle bi iyice göz aç kapa yaptım ayılmak için dedim bi tarafında port rom yazıyormu yok yazmıyormuş yükleyelim bakalım teşekkürler paylaşım için hocam.
Eu üzerine direkt mi kurdun? Yani format datasizXtended kernel ile deneyin hocam daha akici olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rica ederim
Evet boot bölümüne flaşlayınEu üzerine direkt mi kurdun? Yani format datasiz
Şuan takipteyim büyük ihtimal bugün kurarım bunu fakat boot bölümüne flashlamak kısmını anlamadım hocamEvet boot bölümüne flaşlayın