- Adım
- Sertaç
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 13
Ekstra gelişmeler var mı peki ?Bende kullanıyorum 1 saati geçti ama takılma farketmiyorum
Ekstra gelişmeler var mı peki ?Bende kullanıyorum 1 saati geçti ama takılma farketmiyorum
Klasör içeriği uygulama açıldığında otomatik klasör kapatma gelmiş. Customiuizer in kazandırdığı bir özellikti bu zaten ama iyi olmuş.Ekstra gelişmeler var mı peki ?
Bazıları kasmalar var diyor animasyon bugları var diyor oyuzden geçmek istemiyorumKlasör içeriği uygulama açıldığında otomatik klasör kapatma gelmiş. Customiuizer in kazandırdığı bir özellikti bu zaten ama iyi olmuş.
Gayet hızlı geldi bana kurcalıyorum hala
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonu ilk kurulumdan sonra yeniden başlatınHiç bir temasa sistem elemanları değişmiyor .
Kontrol merkezi , wifi sembolü , şarj sembolü bunlar hangi temayı seçsemde değişmiyor
Redmi Note 8 telefonuma yükledim fakat bu romla uyumlu batarya performansını artıracak bir kernel önerirmisiniz ? Konu için teşekkürler emeğinize sağlık.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 MIUI 12 Masik 16
Official ROM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 için MIUI 12 Masik 16 Official Rom Çıkmıştır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu Romu yükleyebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor
Rehber - Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır?
Ve Cihazınızda Twrp kurulu olması gerekiyor
Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-10 Tek Tuş
Rom kurulumu
1.Cihazı Recovery Moda Alın
2.Wipe girerek System,Vendor,Dalvik,Önbellek ve İnternal Storage silin.(Romu Sdcarda attığınızdan emin olun yoksa Romda silinir)
3.İnstall bölümüne girerek Rom zipini flaşlayın
4.Wipe bölümüne tekrar girerek Format data yapın.(Dahili Hafızanız silinecektir.)
5.Sistemi yeniden başlatın.
6.Keyfini Çıkartın.
Rom:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk:Rehber - Redmi Note 8 - Magisk ile Root
Gcam:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirk
Not:Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Rica ederim Şuanda kernellerin bir faydası yok neden derseniz Kendimde denedim Maalesef sonuç aynı Romla alakalı bir durum Miui 12 de Kasmalar donmalar azaltıldı ama bu seferde pil performansı çok kötü bir hale geldi önerebiliceğim kernel İnception v6.3 kullanin derimRedmi Note 8 telefonuma yükledim fakat bu romla uyumlu batarya performansını artıracak bir kernel önerirmisiniz ? Konu için teşekkürler emeğinize sağlık.
Teşekkürler. Bir sorum olacaktı herşeyi hallettim fakat uygulamaların bildirim seslerini değiştirdim fakat mesajlar uygulaması değişmiyor. Eski zil sesini yaptım oluyor ses geliyor ama farklı bir zil sesi yaptığımda yok yazıyor ve ses gelmiyor. Sadece mesajlar uygulamasında bu problem var.Rica ederim Şuanda kernellerin bir faydası yok neden derseniz Kendimde denedim Maalesef sonuç aynı Romla alakalı bir durum Miui 12 de Kasmalar donmalar azaltıldı ama bu seferde pil performansı çok kötü bir hale geldi önerebiliceğim kernel İnception v6.3 kullanin derim
Güvenlik-uygulamaları yönet-mesajlar-bildirimler-diğer-ses kısmından değiştirirsen olur...Teşekkürler. Bir sorum olacaktı herşeyi hallettim fakat uygulamaların bildirim seslerini değiştirdim fakat mesajlar uygulaması değişmiyor. Eski zil sesini yaptım oluyor ses geliyor ama farklı bir zil sesi yaptığımda yok yazıyor ve ses gelmiyor. Sadece mesajlar uygulamasında bu problem var.