Dostum sen bulabildin mi nedir senin sıkıntı?
Buldum hocam, telefon sürekli İMEI null hatası veriyordu.ve kayıtlı kendi imeilerim silinmisti.iki sorununda çözdüm.Dostum sen bulabildin mi nedir senin sıkıntı?
Benim 24 saat sonra şebeke gidiyor benimle paylaşabilir misin qcn yi acaba?Buldum hocam, telefon sürekli İMEI null hatası veriyordu.ve kayıtlı kendi imeilerim silinmisti.iki sorununda çözdüm.
Tabiki paylaşırım hocam.ulaşabilecegim e-postanız varmıBenim 24 saat sonra şebeke gidiyor benimle paylaşabilir misin qcn yi acaba?
buraya atabilirsiniz özel iletişim bilgisi paylaşmak yasaktırTabiki paylaşırım hocam.ulaşabilecegim e-postanız varmı
Buraya qcn dosyası atmak yasak olduguburaya atabilirsiniz özel iletişim bilgisi paylaşmak yasaktır
buraya atabilirsiniz özel iletişim bilgisi paylaşmak yasaktır
Benim 24 saat sonra şebeke gidiyor benimle paylaşabilir misin qcn yi acaba?
Forum kuralları çelişkili oldu artık.yasakmi değilmi bi karar verin artık bizde ona göre hareket ederiz hani dimiburaya atabilirsiniz özel iletişim bilgisi paylaşmak yasaktır
Yolla buraya dostum ben de anlamadım durumu yasak var mı yok mu bu forum niye var yardım olmayacaksa vsvsvsBuraya qcn dosyası atmak yasak oldugu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forum kuralları çelişkili oldu artık.yasakmi değilmi bi karar verin artık bizde ona göre hareket ederiz hani dimi
selam . dosyayı yeniden yüklemeniz mümkün mübu dosya sorununuzu %100 çözer
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir