Cihaz yurtdışı olduğu için mAlum işlem yapıldı hocam, sizde note 8 mi var? Yolladığınız qcn eng diye mi geçiyorustam siz hiç bir şey yaptınızmı cihaza
Qcn dosyası istemek sadece bizemi yasakAynı mesajı 3 defa paylaşarak sanırım daha çok kullanıcının dikkatini çektiğini düşünüyorsunuz ancak böyle bir durum yok maalesef...
Kişisel IMEI bilgilerini içeren bir paylaşım olduğunda herkese yasakQcn dosyası istemek sadece bizemi yasak
Daha dosya paylaşılmadan konu kitlenmisti.yedek qcn paylaşırken içindeki IMEI kişisel olmuyor zatenKişisel IMEI bilgilerini içeren bir paylaşım olduğunda herkese yasak
Hocam bu konuda forum kuralları gereği hassasız yedek kişisel verilerin olmadığı bir dosya bulabilirseniz sıkıntı yokturDaha dosya paylaşılmadan konu kitlenmisti.yedek qcn paylaşırken içindeki IMEI kişisel olmuyor zaten
Cihaz yurtdışı olduğu için mAlum işlem yapıldı hocam, sizde note 8 mi var? Yolladığınız qcn eng diye mi geçiyor
Hocam bu konuda forum kuralları gereği hassasız yedek kişisel verilerin olmadığı bir dosya bulabilirseniz sıkıntı yoktur
Tekrar konu açabilirsiniz
Konuyu başka forumdan çözdüm hocam.imei attım cihazıma.lakin forum.turkiyeden cozseydim keşke.Bilinenin aksine, QCN dosyası wifi ve MAC değerlerini bulundurmaz.icerisinde ki IMEI uydurma IMEI dir.editleyecek kişinin kendi imesini girmesi icin yani
benim içinmi söylüyorsunuz_?Qcn dosyası istemek sadece bizemi yasak
Hocam genelde kullanıcıların elindeki qcn ler kendi cihazlarından çıkardığı qcn ler oluyor bunlar da IMEI içerebiliyor.Bilinenin aksine, QCN dosyası wifi ve MAC değerlerini bulundurmaz.icerisinde ki IMEI uydurma IMEI dir.editleyecek kişinin kendi imesini girmesi icin yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu başka forumdan çözdüm hocam.imei attım cihazıma.lakin forum.turkiyeden cozseydim keşke.
Qcn istemenin bı sıkıntı olmadığı söyledim hocam.benim içinmi söylüyorsunuz_?
Dostum sen bulabildin mi nedir senin sıkıntı?Qcn istemenin bı sıkıntı olmadığı söyledim hocam.