- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Sayesinde burda çok dostluklar kurduk...Forumda Note 8 kullanan kalmadı
Sayesinde burda çok dostluklar kurduk...Forumda Note 8 kullanan kalmadı
Öyle hocam,forumu en aktif kullandığım cihazlardan biriydi.Sayesinde burda çok dostluklar kurduk...
Benim ginkgo hâlâ bende.. Elimin altında dursun, satmayacağım. Cancro da duruyorForumda Note 8 kullanan kalmadı
Valla hocam,başka özlediğim cihazlar var ancak ginkgo bunlardan birisi değil,kötü hatıralar geliyor aklıma.Benim ginkgo hâlâ bende.. Elimin altında dursun, satmayacağım. Cancro da duruyor
Aynen hocam note 12 pro 5g ile yolumuza rootsuz romsuz devam ediyoruz artık hiç aksiyon peşinde değilimÖyle hocam,forumu en aktif kullandığım cihazlardan biriydi.
Artık rom root uğraşmıyoruz,bıraktık
Aslında biraz kibar makine olsa 1-2 yılı daha vardı bende ancak sol elim ağrıyordu kullanırken keratayıValla hocam,başka özlediğim cihazlar var ancak ginkgo bunlardan birisi değil,kötü hatıralar geliyor aklıma.
Yok hocam ya sıkıntılı cihazdıAslında biraz kibar makine olsa 1-2 yılı daha vardı bende ancak sol elim ağrıyordu kullanırken keratayı
Aaaa olur mu hiç rom olmadan, ayıpAynen hocam note 12 pro 5g ile yolumuza rootsuz romsuz devam ediyoruz artık hiç aksiyon peşinde değilim
Aaaa olur mu hiç rom olmadan, ayıpResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.