- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 130
Rom - Redmi Note 8 Endonezya Kararlı V12.0.2.0.QCOIDXM İndirme Bağlantısı bunu kurun endonezya rom evdeki 4 adet cihaza kurdum hiçbir sorun sıkıntı yok gözle görülür fark var pil performansı gayet iyi.Hocalarım günaydın, zamanında miui 11 ve miui 12 şimdi ise crdroid a11 kullanan birisi olarak kendime günlük kullanım için güzel stabil bir rom arıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medyada falan takılıyorum bu yüzden benim için batarya günü çıkarsın yeterli. Miui'nin kasmalarından donmalarından kanser oldum ve ilk rom'unu yükledim (crdroid) fakat mikrofon bordunu da değiştirdim orijinal yeni bir tanesi ile ne yaptıysam sorunu çözemedim WhatsApp gibi uygulamalarda veya normal aramalarda insanlar bana sesin duş alıyormuş gibi geliyor, banyoda mısın gibi şeyler söylediler. Mikrofonları ses kaydetme uygulaması ile tek tek ön ve arka mikrofon olarak test ettim hiçbir sorun göremedim. Artık crdroid ile mi kaynaklı bilemiyorum daha öncesinde de 5 dakikada bir mikrofon kendini kapatıp duruyordu ahiyeze alıp geri normale döndürünce 5 dakikalığına tekrar düzeliyordu. Neyse asıl konuya tekrardan döneyim mümkünse aosp romlardan hangisini önerirsiniz? Veya sorunum kesin çözülecekse miui a geri döneceğim. Bana neler önerirsiniz?